Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


Az ügyféllel éreztetjük, hogy a végső döntés az övé

Juhász Gabi, a Kép-Tan könyvelőiroda a Könyvelők.hu kérdéseire válaszolva elmondta, hogyan alakítják ki lépésről lépésre a jó szakmai kapcsolatot az megbízó vállalkozásokkal.

Bővebben

Hagyom, hogy az új ötletek megtaláljanak

Bényei Zsuzsanna a személyes kreativitását igyekszik a munkájába is átültetni. Bár nagyon sok idejét tölti ügyfeleivel, azt vallja, hogy a könyvelői praxis nem válhat non-stop munkává. A Könyvelők.hu a munkájáról és jövőbeli terveiről kérdezte.

Bővebben

Minden pozitív dolgot sikernek élek meg!

A siker abszolút viszonylagos fogalom, ahány könyvelő, annyiféleképpen élik meg. Mai interjúnkban Vizi Juliannát, a Note-Tax Kft. ügyvezetőjét kérdeztük arról, számára mi jelenti a siker zálogát munkája során.

Bővebben

Ez már nem munka, hanem életforma!

Sok induló vállalkozás csak cégalapítás után tájékozódik a működése feltételeiről. Szöllösi Zsuzsannát, a Tuti-Kontír Kft. ügyvezetőjét a Könyvelők.hu arról kérdezte, miért fontos már a cégalapítás előtt egy számviteli szakembert felkeresni.

Bővebben

Vajon a könyvelésben mindent szabad, amit a szerelemben?

Sok vállalkozó nem tudja pontosan, mit is csinál a könyvelője, így nem is hajlandó sok pénzt áldozni a minőségi munkára. Hogyan mutathatjuk meg a megbízónak, hogy milyen mennyiségű és minőségű munkát végzünk? Erről a komoly problémáról kérdezte a Könyvelők.hu riportere Szántó Jánost, az Annumerus Consulting Kft. ügyvezetőjét.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ