Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


Egy könyvelőirodának alkalmazkodni tudnia kell

Kabai Józsefné 15 éve vezeti saját könyvelőirodáját Budapest 16. kerületében. A Konyvelok.hu újságírója arról kérdezte, hogyan alakította folyamatosan az iroda szolgáltatásait a változó elvárásokhoz.

Bővebben

Milyen kép él az ügyfélben a könyvelésről?

Kamarásné Járai Judit, a budapesti Mérlegelj könyvelőiroda vezetője a cége mindennapjaiba enged betekintést, a Konyvelok.hu kérdéseire válaszolva.

Bővebben

Sok ügyfelemmel baráti viszonyba kerültem

Jülling Emilné Katalin Budán a 3. kerületben és Kistarcsán rendezte be könyvelőirodáit. Az 1989 óta regisztrált mérlegképes könyvelőként dolgozó szakembert a Konyvelok.hu újságírója a vállalkozásáról kérdezte.

Bővebben

Csinálja a könyvelő úgy, hogy jó legyen?

A csömöri Erév Könyvelőiroda vezetője, Tóth Éva Olga válaszolt a Konyvelok.hu kérdésire. A családi vállalkozásként, néhány főt foglalkoztató iroda az interjú-felkérésünkre nehezen állt kötélnek, arra hivatkozva, hogy 'az embert csak a munkája alapján lehet értékelni'.

Bővebben

Az egyszerű vállalkozóhoz is úgy forduljunk, mintha bankigazgató lenne

Schmidtné Csuport Mariann, a Csupaszám'06 könyvelőiroda tulajdonosa Alsónémediben alakította ki saját praxisát. A Könyvelők.hu stábjával a mikrovállalkozások igényeiről beszélgetett.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ