Használati útmutató könyvelőknek


HOGYAN REGISZTRÁLJAK?

A Könyvelők.hu az ügyfélszerzésben segíti a könyveléssel foglalkozó vállalkozásokat. Nemcsak könyvelőirodák, hanem számvitelhez kapcsolódó szolgáltatást nyújtó vállalkozások is regisztrálhatnak. A regisztráció feltétele az adatlap (profil) korrekt kitöltése. Két szolgáltatáscsomag választható: az ingyenes ALAP, amely a szakmai megjelenést tartalmazza, illetve az AKTÍV előfizetés, amely az ügyfélszerzésben és kiemelt megjelenésben segíti a könyvelőket.

A nyújtott szolgáltatásokról bővebben olvashat a Jelentkezés oldalon. Ha az itt olvasottak megfelelőek Önnek, akkor a Jelentkezés oldal alján kattintson a Regisztráció gombra, majd töltse ki az űrlapot. A kitöltés után egy automatikusan küldött emailben kérjük, hogy erősítse meg jelentkezési szándékát. Kattintson a küldött linkre, majd ezt követően a szerkesztőségünk aktiválja a jelentkezését. A saját profil oldala jóváhagyás után jelenik meg, illetve az AKTÍV csomagban az előfizetési díj beérkezésétől kezdve van lehetősége arra, hogy az ajánlatkérésekre választ küldjön.

MENNYIBE KERÜL AZ ELŐFIZETÉS?

A könyvelők 12 hónapra szóló előfizetése az AKTÍV csomagban 15990 Ft, amely egy év elteltével (folyamatos előfizetés esetén) 13990 Ft-ra csökken. Ez tartalmazza az adatlap kiemelt megjelenését, a térképes megjelenést és az ajánlatkérések közvetítését. Értékes szolgáltatás ebben a csomagban a kredites képzési, biztosítási és már kereskedeli kedvezmények, amelyekkel az előfizetési díj többszöröse is megtakarítható évente.  Más, rejtett költségek nincsenek, se egyszeri regisztrációs díj, se jutalék, se az előfizetők által adandó kötelező kedvezmény nincs. Az előfizetési díj évente egyszer, egy összegben fizetendő. Az ALAP csomag teljesen ingyenes; ez elsősorban a megjelenést tartalmazza, de lehetőséget teremt a szakmai fórum, a referenciakérés és a könyvelői állásoldal használatára is.

MEDDIG TART AZ ELŐFIZETÉSEM?

Új AKTÍV előfizetés 12 hónapra váltható. Az előfizetési időszak az előfizetési díj beérkezésének napján indul és 12 hónap időtartamra szól. Ha a következő időszakra szóló előfizetés már a lejárat előtt beékezik, akkor az új előfizetés a korábbi utáni napon indul. Így az előfizető minden esetben a teljes időszak szolgáltatásaiban részesül, azaz semmiképp sem veszít el egyetlen napot sem. Érdemes ezért már a lejárat előtt meghosszabbítani az előfizetést a következő időszakra szóló díj befizetésével.

Az ALAP előfizetés díjmentes, korlátlan ideig használható, de minden 30 napban meg kell erősíteni a profil megjelenését (az adatok aktualitása érdekében). Megerősítés hiányában a profil megjelenése megszűnik, de a későbbiekben bármikor újból aktiválható.

Az Előfizetés menüpontban, illetve a belépés után a weboldal jobb felső sarkában megtekinthető az előfizetés aktuális érvényessége.

HOGYAN INDÍTSAM AZ ELŐFIZETÉSEM?

Az AKTÍV előfizetésre első alkalommal a regisztráció után, a későbbiekben pedig bármikor lehetőség van. Az Előfizetés menüpontban három fizetési módot kínálunk: a bankkártyás fizetést, a banki átutalást és a PayPal fizetést. Az előfizetés mindig a díj beérkezésekor kezdődik, kivéve, ha még az előző előfizetés tart, mert utóbbi esetben az előző előfizetési idő hosszabbodik meg az előfizetés időtartamával. Így soha nem fordulhat elő, hogy az előfizető egyetlen napja is kárba vesszen.

Érdemes már a lejárat előtt elindítani a következő időszak előfizetését, hogy a megjelenés folytonos maradjon és ne fordulhasson elő, hogy épp egy fontos ajánlatkérés beérkezésekor derül ki, hogy az előfizetés lejárt és új ajánlat így nem küldhető. A Könyvelők.hu szerkesztősége ezért a lejárat előtt 15 nappal, 7 nappal és 1 nappal rövid emailes emlékeztetőt küld a lejáratról. Aki a lejárat előtt gondoskodik az előfizetése hosszabbításáról, az a folytonossági kedvezmény révén rögtön 2000 Ft-ot takarít meg, hiszen a hosszabbításkori előfizetési díj csak 13990 Ft.

A profil kiemelt megjelenésének és térképes kereshetőségének, valamint az ajánlatadásnak az érvényes előfizetés a feltétele. Ha egy ajánlatkérés megjelenése után történik az előfizetés, akkor az adott ajánlatkérésre – ha az még nyitott – az előfizető már küldhet is ajánlatot.

Az előfizetési díj beérkezését követően a szolgáltató elektronikus számlát küld a befizetőnek, emailhez csatolt PDF fájl formájában (amely egy elektronikus aláírással és időbélyegzővel ellátott dokumentum). A számlát az előfizető fiókjában a Számlázási adatok menüpontban megadott névre állítjuk ki.

HOGYAN TÖLTSEM FEL A PROFILOMAT?

A profil az Ön által megadott adatokat tartalmazza és az Ön által képviselt könyvelő vállalkozást mutatja be a Könyvelők.hu oldalon böngésző érdeklődők számára. Ezért fontos, hogy a profil aktuális adatokat és minél több információt tartalmazzon. 

A profil szerkesztéséhez először kattintson a Belépés gombra, majd email címe és jelszava segítségével lépjen be saját fiókjába. Ha ezen az oldalon az „Emlékezzen rám” sorba jelölőt tesz, akkor a későbbiekben nem kell minden alkalommal bejelentkeznie, a portál emlékezni fog Önre.

A sikeres belépést követően a portál jobb felső sarkában megjelenik a BELÉPVE felirat és az Ön neve. Ugyanitt olvasható az is, hogy az előfizetése még hány napig érvényes. Ha nem sikerült a belépés, akkor kattintson az Elfelejtett jelszó linkre, majd kövesse az új jelszó megadásának lépéseit.

A portál kényelmes használata érdekében a szerkesztőség eleve olyan linket küld Önnek az értesítő emailekben, amelyek automatikusan beléptetik a saját fiókjába. Ilyenkor külön belépés nélkül is megjelenik a BELÉPVE felirat.

A belépést követően új menüpontok is megjelennek: az Adatmódosítás, Előfizetés és a Kilépés. Az Adatmódosítás főmenüből több almenü is nyílik: itt van lehetőség az összes Ön által megadott adat módosítására. Az Előfizetés oldalon az előfizetési díj befizetési lehetőségeit találja meg. A Kilépés menüpontot csak akkor kell használnia, ha nem a saját számítógépén lépett be.

Az Adatmódosítási lehetőségek

 • Regisztrációs adatok: itt módosíthatók az Ön kapcsolattartójának adatai és a jelszó
 • Profiladatok: az itt megadottak jelennek meg az Ön nyilvános profiljában
 • Számlázási adatok: az előfizetési díj beérkezését követően küldjük a számlát az itt megadott címre
 • Díjkalkulátor: ennek kitöltése nem kötelező, de jó lehetőség, mert tájékoztató árat kalkulálhatnak vele az érdeklődők
 • Ajánlatsablonok: a gyakori ajánlatadást megkönnyítendő, előre megírt szövegek vihetők fel
 • Saját adatlap: ide kattintva megtekintheti, hogy mások hogyan látják az Ön profilját

Néhány tudnivaló a profiladatok megadásához:

 • a Név mezőben megadott név lesz az Ön profiljának neve
 • a Szolgáltatások részben bármennyi szolgáltatás megjelölhető, de célszerű a profil hitelessége érdekében a valóban gyakran kínált szolgáltatásokat bejelölni
 • a Címadatok megadása részben egymás mellett két cím is megadható, amelyek külön jelölővel jelennek majd meg a térképen (pl. ha Önnek két telephelye is van)
 • érdemes a bemutatkozó szövegeket részletes leírással is kitölteni, mert így az érdeklődő kulcsszavak alapján is megtalálhatja az Ön adatlapját
 • célszerű képet vagy logót is feltölteni a profilhoz, hogy kiemelje a megjelenését

Érdemes követnie a Konyvelok.hu Facebook és LinkedIn oldalát is a legfrissebb információkért.

HOGYAN ÉRTESÜLÖK AZ ÚJ MUNKÁKRÓL?

Amikor egy érdeklődő ajánlatot kér egy könyvelési munkára, megadja a saját irányítószámát és azt, hogy mekkora sugarú körben keres könyvelőt. Az ebbe a körbe eső könyvelők küldhetnek ajánlatot a munkára. Az ajánlatkérő így csak a számára releváns könyvelőket „szólítja meg”, és a könyvelők is csak akkor értesülnek a munkáról, ha tényleg eséllyel pályáznak rá. Ezen a kiválasztási módszeren felül arra is van lehetőség, hogy a könyvelőt keresők kifejezetten kijelöljék azokat a könyvelőket, akiktől ajánlatot kérnek - ilyenkor földrajzi helyre tekintet nélkül továbbítja szerkesztőségünk az ajánlatkérést. 

Az ajánlatkérésben értintett könyvelőket minden esetben egyszerre, késedelem nélkül, e-mailben értesítjük. A könyvelők saját fiókjában a BEÁLLÍTÁSOK menüpontban megadható, hogy az értesítéseket minden alkalommal azonnal, vagy csak napi egy alkalommal (összegyűjtve) továbbítsuk. Az értesítő e-mail ki is kapcsolható ezen az oldalon. A BEÁLLÍTÁSOK oldalon kapcsolatható be az új állásokról szóló értesítő és az új kérdésekről szóló értesítő is.

Szerkesztőségünk az új funkciók bemutatásáról és a könyvelők tagságával kapcsolatos információkról is értesítő e-mailt küld (pl. lejáró vagy meghosszabbított előfizetés). Harmadik féltől származó ajánlatokat, reklámokat nem továbbítunk.

HOGYAN KÜLDJEK AJÁNLATOT?

A Könyvelők.hu legfontosabb szolgáltatásainak egyike az érdeklődők ajánlatkéréseire válaszul küldött ajánlat. Minden AKTÍV előfizető küldhet ajánlatot, amennyiben az ajánlatkérő valamilyen módon megjelölte az ajánlatkérés címzettjeként.

Az ajánlatkérők kétféle módon is kijelölhetik azokat a szolgáltatókat, akiktől ajánlatot kérnek. A könyvelők profiloldalán megjelenik a „Hozzáadás a kijelöltekhez” link, amelyre kattintva az ajánlatkérő kijelölheti azokat a könyvelőket, akiktől ajánlatot szeretne kérni. Az ajánlatkérésre kijelölés másik módszere, hogy az ajánlatkérő megadja a saját irányítószámát, és azt, hogy ettől milyen távolságon belül keres könyvelőt. Ez utóbbi módszerrel egy földrajzi térségben, egy körvonalon belülre eső könyvelők jelölhetők ki. Az ajánlatkérésre csak az a könyvelő adhat ajánlatot, amelyiktől az ajánlatkérő ténylegesen kért is ajánlatot – ezzel a módszerrel páratlanul pontos és felesleges munkától mentes ajánlatkérési-ajánlatadási folyamatot kínálunk mindkét oldalnak.

A Belépés után az Ajánlatkérések menüpontra kattintva listázhatók az ajánlatkérések. Minden egyes ajánlatkérés külön oldalon tekinthető meg teljes részletességgel, de a listázásuk ezen az oldalon történik. A listában bordó színű kiemeléssel láthatók a nyitott ajánlatkérések és szürkével azok, amelyekre már nem küldhető ajánlat. Minden egyes ajánlatkérésnél megtekinthető a címzettek száma, az eddigi megtekintések száma és az eddig adott ajánlatok száma is – ebből a könyvelők következtethetnek arra, milyen ajánlatot érdemes adniuk. Ebben a listában megjelenik az is, hogy a belépett könyvelő szerepel-e a címzettek között, vagy sem.

Az ajánlatkérések akkor nyitottak, ha az ajánlatkérő által ajánlatküldésre kijelölt határidő még nem telt el. Ha a határidő eltelt, akkor az ajánlatkérés lejárttá válik, és már nem küldhető rá újabb ajánlat. Ha pedig az ajánlatkérő még a határidő előtt megtalálta a választott könyvelőt, akkor az ajánlatkérést lezárhatja, így már nem terheli felesleges ajánlatadással a többi könyvelőt. Ilyenkor az ajánlat lezártként jelenik meg.

A könyvelő akkor küldhet ajánlatot, ha az ajánlatkérés még nyitott, a könyvelő a címzettek között van és az előfizetése rendezett. Az ajánlatküldéshez kattintson az ajánlat címsorára – ekkor megjelennek az ajánlatkérés részletei – majd az „Ajánlatot adok” gombra.

Az ajánlatkérő elérhetőségi adatai nyilvánosan – adatvédelmi okokból – nem jelennek meg. Így ajánlat is csak az ajánlatküldő űrlapon küldhető a számára. Az első ajánlatküldés után azonban az ajánlatadó számára elérhetővé válnak az ajánlatkérő által megadott kapcsolatfelvételi adatok. Ekkor egyeztetés céljából az ajánlatküldő felveheti a kapcsolatot az ajánlatkérővel, illetve az űrlap használatával is küldhet második (pl. frissített) ajánlatot.

Ajánlattétel

Az ajánlat három részből áll: az ajánlat szöveges tartalmából, az ajánlathoz mellékelt csatolt dokumentum(ok)ból és az ajánlott könyvelési díjból. Mindhárom rész az az ajánlattételi oldalon adható meg.

Az ajánlat szöveges tartalmát az ajánlatot adó könyvelő teljesen szabadon megadhatja. Használhat rövidebb vagy hosszabb, egyedi szöveget, de használhat sablonokat is. A sablonok előre megírt szövegek, amelyeket az ajánlatadó az „Ajánlati sablonok” almenüpontban előre létrehozhat. Bármennyi sablon készíthető, és az ajánlattételkor egyetlen kattintással az ajánlatba illeszthetők. A sablonok mellett csatolmányok is feltölthetők előre, például cégbemutató anyagok, árlisták, prospektusok – ezek szintén egyetlen kattintással csatolhatók az ajánlathoz. A sablonok és csatolmányok használatáról az Ajánlati sablonok menüpontban bővebb információ olvasható.

Az ajánlat összege rubrikába forintban megadott szám írható, tagolás (pont, vessző, szóköz) nélkül.

Az ajánlatkérő egy rövid összefoglaló emailt kap az ajánlatról, amelyet részletesen a Könyvelők.hu oldalon, saját fiókjába belépve tekinthet meg. Egy ajánlatkérésre akár több ajánlatot is küldhet egyazon könyvelő. Az ajánlatok nem minősülnek kötelező érvényűnek, azaz elfogadásuk esetén a szolgáltatónak vissza kell igazolnia, hogy milyen feltételekkel vállalja a munkát.

 

A Könyvelők.hu portálon kifejlesztett ajánlatadási módszerrel kevesebb időráfordítással adhatók ajánlatok, illetve az ajánlatok pontosabban személyre szabhatók. Ez új lehetőséget ad arra a kihívásra, hogy az ajánlatkérők eddig néhány kattintással kérhettek ajánlatot, de az ajánlatadás komoly munkával és jelentős időráfordítással járt. Ráadásul, ha több ajánlat érkezett (ami az esetek többségében így volt), akkor utólag, az ajánlatkérő választása után sok ajánlat feleslegesnek bizonyult. Ez utóbbi hátrányokat igyekszik a Könyvelők.hu rendszere kiküszöbölni, de legalább minimalizálni azzal, hogy az ajánlatadást is a lehető legnagyobb mértékben automatizálja.

MI A TEENDŐ, HA ÉN NYERTEM A MEGBÍZÁST?

Ha egy ajánlatkérésre küldött könyvelői ajánlatot az ajánlatkérő elfogad, akkor ezt az ajánlat melletti gombra kattintva jelzi. Ebben az esetben azonnal értesítő emailt küldünk az ajánlattévő könyvelőnek, illetve visszaigazoló üzenetet az ajánlatkérőnek. Mindkét üzenetben arra hívjuk fel a feleket, hogy vegyék fel egymással közvetlenül is a kapcsolatot. És természetesen: Gratulálunk!

HOGYAN HASZNÁLHATOM A SABLONOKAT?

A sablonok az ajánlatadás folyamatát gyorsítják és segítik. A Könyvelők.hu azért hozta létre az ajánlatadó sablonokat, hogy időt takarítson meg előfizetőinek. Hiszen ha egy perc alatt ajánlatot lehet kérni, akkor miért ne lehetne ugyanennyi idő alatt egy indikatív árajánlatot tenni, mégpedig részletes leírással és igényes formában?

Az Adatmódosítás menüpontban érhető el az Ajánlati sablonok alpont, ahol a tetszőleges mennyiségű sablon létrehozható és eltárolható. Így Ön az ajánlatait újra és újra elküldheti ugyanazzal a sablon szöveggel, elegendő csak néhány adatot, apróságot megváltoztatnia a szövegben - tetszés szerint. Minden egyes ajánlatadáskor betöltheti ezeket az eltárolt szövegeket és a korábban feltöltött csatolmányokat.

Az ajánlatadáskor elegendő a megfelelő sablont kiválasztania, esetleg a cégét bemutató vagy szolgáltatásait részletező PDF-et kijelölnie, illetve egy ajánlati árat megadnia, és néhány percen belül az érdeklődő postaládájában lehet az Ön kerek, kimunkált, finomított ajánlata. Így Önnek csak akkor kell időt töltenie az ajánlatkérővel, ha már visszajelzett és komoly az érdeklődése. Amikor már biztosan megéri.

Az ajánlatkérők is értékelik a sablonok és csatolmányok használatát, hiszen így a cégét bemutató prospektust nem emailhez csatolt nagyméretű fájlként, hanem a Könyvelők.hu-ról letölthető formában fogják kézhez kapni. És a biztonság miatt sem kell aggódnia, hiszen a feltöltött egyedi szövegeket csak az tekintheti meg, akit Ön erre előzetesen kijelöl.

HOGYAN TÖLTSEM KI A DÍJKALKULÁTORT?

A díjkalkulátor célja az, hogy az érdeklődők képet kapjanak a számviteli szolgáltatások díjairól. Indikatív, nem pontos árajánlatot jelentet meg abban az esetben, ha az ajánlatkérő megadja, hogy milyen szolgáltatást keres, a könyvelő pedig e szolgáltatásokhoz előre megjelöl díjakat. A Könyvelők.hu az érdeklődés növekedését és a kapcsolatfelvételek elősegítését tervezi elérni a díjkalkulátor kifejlesztésével. Hiszünk abban, hogy a vásárló szívesebben tér be abba a boltba, amelynek a kirakatában árcímkék láthatók, ugyanakkor nem tartunk attól, hogy a megrendelők a legolcsóbb ajánlatot választanák ki. A díjkalkulátor árait megadó könyvelők/szolgáltatók az érdeklődők szemszögéből előnybe kerülnek az árakat meg nem adókkal szemben.

A díjkalkulátor adatainak feltöltésére az Adatmódosítás menüpontban van lehetőség. Ha könyvelőként Ön kitölti az űrlapot, akkor ezzel bizonyos esetekben megjelentethet árakat a szolgáltatásairól. De ez SOHA nem jelenti azt, hogy megjelenne az Ön teljes árlistája. Csak abban az esetben használjuk az adatokat, ha az érdeklődő megadja, hogy milyen céget, milyen formában szeretne könyveltetni: ilyenkor az érdeklődő 1 db közelítő díjat kalkulálhat magának. A teljes díj tételei és egyéb részletek nem jelennek meg. A díjkalkulátor alapadatai tehát bizalmasak maradnak.

Javasoljuk, hogy próbálja ki, változtassa meg az árakat bármikor, tetszőlegesen, ingyenesen. Ha pedig nem tetszik az eredménye, akkor törölje a számokat. Ahol ugyanis a díjtételek hiányoznak, ott a kalkulált díj nem jelenik majd meg az érdeklődő képernyőjén.

KÉRDÉSFIGYELŐ – ÉRTESÍTŐ AZ ÚJ KÉRDÉSEKRŐL

A Kérdések rovatban az érdeklődőknek van lehetőségük könyvelési kérdéseket feltenni, illetve válaszolni mások kérdésére. A kérdések címzettjei a legtöbb esetben a könyvelő szakemberek. Aki szeretne minél több kérdésre választ adni, az használhatja a kérdésfigyelő szolgáltatást.

A kérdésfigyelő bekapcsolásához bejelentkezést követően kattintson a SAJÁT FIÓK >> BEÁLLÍTÁSOK menüpontjára. Itt tegyen egy jelölő pipát a KÉRDÉSFIGYELŐ elé. 

A kérdésfigyelő bekapcsolásától kezdve minden nap egyszer ellenőrizzük, hogy érkezett-e új kérdés, és ha igen, akkor erről küldünk a tagjainknak egy rövid értesítőt. Ha több kérdés is érkezett, akkor is csak egy értesítőt küldünk, és abban benne lesz mindegyik új kérdés. 

A kérdésekre válaszoló könyvelők profilját gyakrabban tekintik meg az érdeklődők, így nagyobb eséllyel választják őket a megrendelők is.

KÖNYVELŐI ÁLLÁSPORTÁL

A Konyvelok.hu előfizetőinek lehetőségük van álláshirdetés feladására. Az álláshirdetéssel a hirdető könyvelőiroda új munkatársat kereshet magának. Az álláshirdetés feladása térítésmentes, de érvényes előfizetés szükséges hozzá. Egy könyvelő egyszerre egy állást hirdethet meg. Az álláshirdetések böngészésére és az új (saját) álláshirdetés feladására az ÁLLÁS menüpontban van lehetőség. 

MUNKAADÓKNAK
Az álláshirdetés feladásához meg kell adni a könyvelőirodában meghirdetett pozíció nevét, valamint az álláshirdetés tartalmát (ez utóbbit tetszőleges terjedelemben be lehet másolni vagy gépelni a megadott helyre). Ezt követően egy jelölőnégyzet bejelölésével jelezhető, hogy a hirdetés megjelenjen-e (nyitott hirdetés) vagy sem. A hirdetés a jelölés esetén azonnal megjelenik a listában. Az álláshirdetések nyilvánosan elérhetők és megtekinthetők. 

ÁLLÁSKERESŐKNEK
A Könyvelők.hu tagjainak lehetőségünk van jelezni, ha saját maguk keresnek vagy elfogadnak fix állást, pl. munkaviszonyt. Ezzel a lehetőséggel az egyszemélyes könyvelőirodák ajánlhatják fel munkaerejüket. A jelzés a BEÁLLÍTÁSOK menüpontban, a „Munkaviszonyt / Állást is elfogadok / keresek” négyzet bejelölésével tehető meg. Ha a könyvelő ezt a beállítást megteszi, akkor adatlapját a Konyvelok.hu előfizetői megtalálhatják és kapcsolatfelvételt kezdeményezhetnek. Bár lejárt előfizetéssel is megtehető ez a beállítás, de a keresőben csak az előfizetéses időszakban jelennek meg az állást vállaló könyvelők. Az állást / munkaviszonyt vállaló könyvelők listája nem nyilvános, csak a Konyvelok.hu előfizetői számára elérhető. A BEÁLLÍTÁSOK menüpontban a frissen feladott álláshirdetésekről napi értesítő email kérhető.

KÖNYVELŐI KÉPZÉSNAPTÁR

A könyvelőknek kredites képzéseket, előadásokat és tanfolyamokat szervező intézményekkel összefogva a Konyvelok.hu elkészítette az ország könyvelői képzésnaptárát. Helyszín, időpont és képzéstípus szerint listázható a teljes oktatási kínálat, így minden könyvelő megtalálja a magának szimpatikus kredites vagy más továbbképzési lehetőséget. A képzések legfontosabb adatai, mint például a képző profilja, a helyszínek, árak, időpontok, programok mind-mind megtalálhatók az új képzésnaptárban. Az információk frissek és szabadon elérhetők. A képzésekre egyetlen gombnyomással lehet jelentkezni.
Minden képző intézmény különleges kedvezményt ajánlott fel a Konyvelok.hu-nak a képzési díjaiból. Ezt a gesztust a Konyvelok.hu AKTÍV előfizető veheti igénybe. A kedvezmények jellemzően 10-25% közöttiek, de van példa 50%-ra mérsékelt árakra és VIP kedvezményekre is.

NEM TUDOK BELÉPNI A FIÓKOMBA, MIT TEGYEK?

A Saját fiókba az adatmódosításhoz és az ajánlatadáshoz mindenképp be kell lépni. Erre a jobb felső sarokban lévő Belépés linkre kattintva van lehetőség. Ha ezen az oldalon pipát tesz az Emlékezzen rám elé, akkor a böngésző későbbi kinyitásakor is belépve marad.

Ha az e-mail cím és jelszó beírása után nem jut a Saját fiókjába, akkor ellenőrizze, hogy a megfelelő e-mail címet használta-e az azonosításra. Az Elfelejtett jelszó linkre kattintva egy e-mailt küldünk, amely segít az új jelszó beállításában. Ha ez utóbbi sem segít, akkor kérjük, vegye fel a szerkesztőségünkkel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon és azonnal a rendelkezésére állunk.

 

 

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ