Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


Kicsit minden vállalkozás tevékenységéhez értenem kell

Horváth Tamás építőmérnökként kezdte pályafutását, mégis tíz éve a könyvelés világában kamatoztatja matematikai képességeit. A Konyvelok.hu riportere kihívásokról, tervekről kérdezte.

Bővebben

A digitalizáció és a mesterséges intelligencia révén felszabadult időt tanácsadásra fordítom

Jeszenka Máté könyvelőirodája gyorsan alkalmazkodik az új helyzetekhez: igyekszik a digitalizáció és az AI előnyeit a könyvelés munkafolyamataiba integrálni, továbbá egy új ügyfélszerzési stratégiát is tesztel.

Bővebben

Jussunk el oda, hogy a számvitel ne kötelező számadás legyen

Csapai Gyopárt, a Klikk2Pro könyvelőiroda alapítóját kérdeztük tanulásról, szemléletváltásról, kihívásokról a Konyvelok.hu riportjában.

Bővebben

Egyre világosabb, miként teszem nagyobbá a vállalkozásom

Buzás Anasztázia Szlovákiában tanult először a számvitelről, mostanra azonban magyarországi könyvelőirodát működtet. Célokról, ügyfelekkel való kapcsolattartásról mesélt a Konyvelok.hu riporterének.

Bővebben

A könyvelő jobb, ha előre tud a dolgokról

Gyurika Beatrix számára úgy hozta az élet, hogy kétszer is fel kellett építeni könyvelői vállalkozását. Jövőbeli célokról és szakmai fejlődésről is szó esik a Konyvelok.hu vele készített interjújában.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ