Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


Ha valamire igényt látok, azt megtanulom

Mecsnóbel Bianka tapasztalatai szerint a könyvelői pályán soha nincs megállás. Tanulásról, növekedésről és az ügyfelekkel való kapcsolatáról is beszélt az önálló könyvelőiroda alapítása után a Konyvelok.hu riporterének.

Bővebben

Az én érdekem is, hogy az ügyfelem vállalkozása nyereséges legyen

Tóth Zsuzsanna alkalmazottként tanult bele a szakmába és mára egy könyvelőiroda tulajdonosa. A Konyvelok.hu riportjában a főállása és mellékállásban végzett vállalkozása kapcsolatáról is kérdeztük.

Bővebben

A "jó könyvelő" kifejezés hallatán mindenki másra gondol

Tóthné Czifra Emese nem tervezte, hogy könyvelő lesz, de - ahogy fogalmazott - bekebelezte a szakma. A Konyvelok.hu az aktuális árakkal és a személyes kapcsolattartás fontosságáról kérdezte.

Bővebben

A számvitelen túl akár az üzletszervezésben is segíthet a könyvelő

Akár évekig is támogatást nyújt ügyfeleinek az üzletszervezésben Bak Norbert könyvelő vállalkozása - a számviteli feladatokon túl. A Konyvelok.hu riportere az eddigi tapasztalatairól kérdezte.

Bővebben

Folyamatosan kutatom, miként lehet hatékonyabban elvégezni egy-egy feladatot

Dobroczki Ádám több mint egy évtizednyi szakmai tapasztalattal és sok tanulással a háta mögött úgy döntött, saját könyvelőirodát nyit. Tervekről és kihívásokról is kérdezte a Konyvelok.hu riportere.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ