Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


A naprakész könyvelőn nem fog ki a törvényhozás

Muliter Gáborné azt tapasztalta, hogy manapság egyre nehezebb helyzetben vannak a könyvelők. Az elmúlt években a törvényszabályozások gyakori változása miatt jelentősen megnövekedett a szakmabeliek felelőssége, több a munkamennyiség, fokozott figyelem szükséges. A Könyvelők.hu a könyvelők mai helyzetéről kérdezte a szakembert.

Bővebben

Ügyfélből kolléga, kollégából idővel ügyvezető lettem

A Colling azt tapasztalta, hogy a főkönyvelői szolgáltatásuk iránt stabilan nő a kereslet. Butkovics Andrea ügyvezető szerint legfőbb erősségük a kollégák csapatmunkájában rejlik. Erről kérdezte a Könyvelők.hu újságírója.

Bővebben

Kikapcsolódás? Amikor az ügyfél alszik vagy szórakozik!

Lauf László, a Laurus Magyarország Kft. ügyvezetője interjúnkban megerősítette, hogy a könyvelői szakmában szinte a nap 24 órájában készen kell állni az ügyfelek rendelkezésére. Hiszen egy időben adott tájékoztatás hosszú távon a legjobb befektetés.

Bővebben

A nálunk lévők az ideális ügyfelek!

Bárányos Brigitta eleinte egyéni vállalkozóként, később az Adókorrekció Bt.-n keresztül 1998 óta foglalkozik könyveléssel. Családi vállalkozásként legfontosabb számára az ügyfelekkel kialakított személyes kapcsolat. Ennek kialakításáról kérdezte a szakembert a Könyvelők.hu.

Bővebben

Az egyéni vállalkozók könyvelése egy teljesen más világ

Szabóné Mónika már több mint 18 éve szinte kizárólag csak egyéni vállalkozóknak könyvel. Szerinte a legfontosabb, hogy az ügyfelei ténylegesen megértsék a rájuk vonatkozó jogszabályokat, így mindent gyorsan meg tudjanak beszélni.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ