Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


Kikapcsolódás? Amikor az ügyfél alszik vagy szórakozik!

Lauf László, a Laurus Magyarország Kft. ügyvezetője interjúnkban megerősítette, hogy a könyvelői szakmában szinte a nap 24 órájában készen kell állni az ügyfelek rendelkezésére. Hiszen egy időben adott tájékoztatás hosszú távon a legjobb befektetés.

Bővebben

A nálunk lévők az ideális ügyfelek!

Bárányos Brigitta eleinte egyéni vállalkozóként, később az Adókorrekció Bt.-n keresztül 1998 óta foglalkozik könyveléssel. Családi vállalkozásként legfontosabb számára az ügyfelekkel kialakított személyes kapcsolat. Ennek kialakításáról kérdezte a szakembert a Könyvelők.hu.

Bővebben

Az egyéni vállalkozók könyvelése egy teljesen más világ

Szabóné Mónika már több mint 18 éve szinte kizárólag csak egyéni vállalkozóknak könyvel. Szerinte a legfontosabb, hogy az ügyfelei ténylegesen megértsék a rájuk vonatkozó jogszabályokat, így mindent gyorsan meg tudjanak beszélni.

Bővebben

A kérdőjeleknél nem ragadok le!

Dér Andrea nemcsak a magánéletében, hanem a munkájában is pozitív szemléletű: a problémák helyett inkább a megoldásokra összpontosít. A Könyvelők.hu interjújában az inspirációiról kérdeztük.

Bővebben

Súgjak a konkurenciának? Végül is, ennyi év után megtehetem!

Perjés Mihály Tibor, a Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. ügyvezetője arra hívja fel a figyelmet, hogy a mai világban már ebben a szakmában is kiemelkedően nagy hangsúlyt kell fektetni az internetes hirdetésekre.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ