Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


Programozó matematikusként lettem könyvelő

Csanády Erzsébet, a Csanády Könyvelő- és Szoftver Iroda vezetője szokatlan pályát bejárva lett könyvelő. A Konyvelok.hu újságírója a könyvelési munka és szoftverírás kapcsolódásairól kérdezte őt.

Bővebben

Egy ilyen szakma felér egy lottó ötössel

Pethes Miklós a Konto FORTE Könyvelőiroda cégvezetője Budapesten, a 14. kerületben dolgozik. A Konyvelok.hu újságírója a könyvelői szakma szépségeiről és kihívásairól kérdezte.

Bővebben

Szeretek saját megoldásokat létrehozni

Lengyel Krisztinát, a budapesti Árvavár Könyvelőiroda vezetőjét a könyvelői munka kihívásairól, az iroda működéséről kérdezte a Konyvelok.hu újságírója.

Bővebben

Szükség lenne olyan szervezetre, amelyik képes az érdekérvényesítésre

A gyáli Advance-SSC Kft. képviseletében Kalmár Évát kérdeztük a könyvelői szakmával kapcsolatos meglátásairól, az iroda működéséről. A Konyvelok.hu-nak adott interjúból kiderül az is, hogy miért érdemes az ügyfeleket is edukálni, proaktívnak lenni és részletesen megismerni az ügyfél tevékenységét.

Bővebben

Nyitott szemmel járni, és mindig új ismereteket tanulni

A folyamatosan változó vállalkozói környezetre nem csak nehézségként, hanem lehetőségként is tekinthetünk. Erről vall Losonczi Margit, akinek könyvelőirodája nem csupán a fővárosban, hanem a Somogy megyei Ádándon is elérhető.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ