Könyvelő állás

A Könyvelők.hu előfizetői listázhatják a fix állást vállaló szakembereket.

A Könyvelők.hu tagjai térítésmentesen adhatnak fel álláshirdetést, ha egy könyvelőirodába állandó munkatársat keresnek, vagy maguk vállalnának állást.

Jún
02.

Feladó:

Fiatal, számlaképes Pécsi férfi adatrögzítési munkát vállalna könyvelő mellett.

Máj
10.

Több mint 30 év szakmai és több mint 10 éves főkönyvelői tapasztalattal állást keresek szabad kapacitásom kihasználására, távmunkában. Akár külsősként főkönyvelő, gazdasági vezető vagy tanácsadóként is. Egyszeres-, kettős-, bér-, tárgyi eszköz-, automatikus könyvelő programokkal rendelkezem.
Felelősséggel, precízséggel várom megtisztelő bizalmukat.

Albertné Eszter 30/495-7657
Albesz Plusz Kft.

Máj
08.

MÓNIKA Könyvelő és Szolgáltató Iroda
2500 Esztergom, Őrtorony utca 17.

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Tevékenységek: Adótanácsadás, Anyagért házhoz megy, Bérszámfejtés, Cégalapítás, Felelősségbiztosítással, Könyvelés, Könyvvizsgálat, NAV-, TB-képviselet, Távkönyvelés

Ápr
18.

Feladó:

Újpesti könyvelőirodánkba azonnali munkakezdéssel keresünk heti két alkalommal adatrögzítő, iratrendező munkatársat, aki segíti a könyvelő munkáját. Könyvelő program ismerete nem elvárás, azonban excel, word felhasználó szintű ismerete igen. Számlaképesség előny.
Önéletrajzokat a szeleik@gmail.com email címre várjuk elérhetőség és fizetési igény megjelölésével.

Ápr
03.

25 éves könyvelői tapasztalattal, vállalom társaságok, egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését.
Távkönyvelés keretében országosan is. Saját RLB programmal rendelkezem. Számlaképes vagyok.

Ápr
02.

Feladó:

Számlaképesen vállalok könyvelést, adatrögzítést, egyéb adminisztrativ munkát.
Gyakorlattal rendelkezem.
Több könyvelö programmal dolgoztam már (pl: RLB, Softbalance)
Érdeklődni a molszonkorrekt@gmail.com email cimen lehet.

Márc
09.

Fóti könyvelőirodába keresek mérlegképes könyvelőt! Lehet részmunkaidőben is vagy akár bedolgozásra is! Jelentkezni az office@city-konyveles.hu e-mail címen lehet!

Feb
28.

Feladó:

Közel 20 éves szakmai tapasztalattal, szakirányú végzettséggel, saját vállalkozás keretein belül vállalok vállalkozások vagy könyvelőirodák részére teljes körű könyvelést, bérszámfejtést Budapesten és vonzáskörzetében. Távkönyvelés esetén országosan is vállalok munkát. A munkavégzés saját telephelyemen, vagy heti egy-két alkalommal megbízó telephelyén is történhet.
Ha munkám iránt érdeklődnének, könyvelőt váltanának, akkor az elérhetőségem: kriszti313@yahoo.com
Előre is köszönöm bizalmukat!

Feb
28.

Feladó:

Könyvelő tanulóként keresek Debrecenben olyan Irodát, ahol megtanulhatom e szép szakmát. Nem okoz gondot a koránkelés, vagy a munkaidő utáni extra feladat. Dolgoztam külföldön, németül és angolul folyékonyan beszélek és ezeken a nyelveken az írott szöveg megértése/számlák feldolgozása/levelezés terén is van többéves tapasztalatom. Ha valakinek nagyon jól jönne a segítség és alap feladatokat szívesen egy gyakornokra bízna, kérem hívjon: +36306129812 vagy írjon: aliz.madacsi@gmail.com. Megkeresését és bizalmát előre is köszönöm!

Feb
28.

Társaságok, egyéni vállalkozók, őstermelők és nonprofit szervezetek részére teljes körű könyvelést vállalok bérszámfejtéssel.
Igény szerint csak adatrögzítést és külön bérszámfejtést is vállalok. Székhelyem Szeged-Szentmihályon van, de távkönyvelés esetén országosan is vállalok munkát, könyvelő irodák részére is, megbízásos jogviszonyban, számlaképesen.
e-mail cím: ado.profit@gmail.com

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ