Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


Az olcsónak tűnő választás egy idő után drága lehet

A debreceni és budapesti irodával is rendelkező Consulo Kft. képviseletében Szabó László könyvelési divízió vezető válaszolt a Konyvelok.hu újságírójának kérdéseire. Az interjú során ezúttal a könyvelési piac legfőbb jellemzőit jártuk körbe: mind a könyvelők, mind az ügyfelek oldaláról.

Bővebben

A szívem csücske a mezőgazdaság

Az Adó-Padló Kft. Gödöllőn és Budapesten a 16. kerületben működő könyvelőirodájáról Szabóné Scheuring Éva ügyvezetőt kérdezte a Konyvelok.hu újságírója. Megtudhatjuk, hogy a személyes érdeklődés és a piaci rés adta lehetőség milyen egyértelműen jelölheti ki az irányt a könyvelői szolgáltató számára.

Bővebben

Programozó matematikusként lettem könyvelő

Csanády Erzsébet, a Csanády Könyvelő- és Szoftver Iroda vezetője szokatlan pályát bejárva lett könyvelő. A Konyvelok.hu újságírója a könyvelési munka és szoftverírás kapcsolódásairól kérdezte őt.

Bővebben

Egy ilyen szakma felér egy lottó ötössel

Pethes Miklós a Konto FORTE Könyvelőiroda cégvezetője Budapesten, a 14. kerületben dolgozik. A Konyvelok.hu újságírója a könyvelői szakma szépségeiről és kihívásairól kérdezte.

Bővebben

Szeretek saját megoldásokat létrehozni

Lengyel Krisztinát, a budapesti Árvavár Könyvelőiroda vezetőjét a könyvelői munka kihívásairól, az iroda működéséről kérdezte a Konyvelok.hu újságírója.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ