Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


Minden pozitív dolgot sikernek élek meg!

A siker abszolút viszonylagos fogalom, ahány könyvelő, annyiféleképpen élik meg. Mai interjúnkban Vizi Juliannát, a Note-Tax Kft. ügyvezetőjét kérdeztük arról, számára mi jelenti a siker zálogát munkája során.

Bővebben

Ez már nem munka, hanem életforma!

Sok induló vállalkozás csak cégalapítás után tájékozódik a működése feltételeiről. Szöllösi Zsuzsannát, a Tuti-Kontír Kft. ügyvezetőjét a Könyvelők.hu arról kérdezte, miért fontos már a cégalapítás előtt egy számviteli szakembert felkeresni.

Bővebben

Vajon a könyvelésben mindent szabad, amit a szerelemben?

Sok vállalkozó nem tudja pontosan, mit is csinál a könyvelője, így nem is hajlandó sok pénzt áldozni a minőségi munkára. Hogyan mutathatjuk meg a megbízónak, hogy milyen mennyiségű és minőségű munkát végzünk? Erről a komoly problémáról kérdezte a Könyvelők.hu riportere Szántó Jánost, az Annumerus Consulting Kft. ügyvezetőjét.

Bővebben

Sokunknak nagy segítség a Facebookon a Könyvelők klubja zárt csoport

Horváthné Jakab Éva a Könyvelők.hu portálnak adott interjúban elmondta, hogyan segíti a közösségi portálon létrehozott könyvelői csoport és milyen más forrásokból tartja frissen tudását.

Bővebben

Fontos, hogy ne az olcsó könyvelőt keressük!

Ki a legjobb könyvelő? Minden vállalkozásnak egyedi igényei vannak, úgyhogy mindenkinek más a megfelelő. De vannak olyan alapvető feltételek, melyekből egyik cégnek sem szabadna engednie. A Könyvelők.hu interjújában a jó könyvelő ismérveiről kérdeztük Samai Mónikát, aki több mint 30 éve dolgozik könyvelőként.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ