Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


Még sosem kellett igénybe venni a felelősségbiztosításunk

A Konyvelok.hu kérdéseire Sáringer Attila, a győri Korditoring könyvelőiroda vezetője válaszolt. Irodájuk a pontosságra, magas szintű szakmai tudásra épülve működik, ráadásul a modern kor adta lehetőségekkel is élni tud.

Bővebben

Fiatal vállalkozóként jobb, ha a lehetőségek lebegnek az ember szeme előtt

Ezúttal Benedek Miklóssal, Budapesten, a 11. kerületben található Hilkont Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk a könyvelési szolgáltatásról, mint vállalkozásról. A Konyvelok.hu bepillantást nyerhetett a leghasznosabb ügyfélszerzési stratégiájukba, de szóba került az online jelenlét jelentősége is.

Bővebben

Úgy gondoskodunk ügyfeleink vállalkozásáról, mintha a sajátunk lenne

Ezúttal a szegedi Topcount Kft. tulajdonosával, Filus Jánosnéval jártuk körbe azokat a kérdéseket, melyek meghatározzák a könyvelők mindennapjait: milyen tévhitekkel találkozhatunk, milyen tudásra és készségre van szükség a könyvelői munka során. Kiderül az is, hogyan kerül egy könyvelőirodába gyerekjáték.

Bővebben

Az olcsónak tűnő választás egy idő után drága lehet

A debreceni és budapesti irodával is rendelkező Consulo Kft. képviseletében Szabó László könyvelési divízió vezető válaszolt a Konyvelok.hu újságírójának kérdéseire. Az interjú során ezúttal a könyvelési piac legfőbb jellemzőit jártuk körbe: mind a könyvelők, mind az ügyfelek oldaláról.

Bővebben

A szívem csücske a mezőgazdaság

Az Adó-Padló Kft. Gödöllőn és Budapesten a 16. kerületben működő könyvelőirodájáról Szabóné Scheuring Éva ügyvezetőt kérdezte a Konyvelok.hu újságírója. Megtudhatjuk, hogy a személyes érdeklődés és a piaci rés adta lehetőség milyen egyértelműen jelölheti ki az irányt a könyvelői szolgáltató számára.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ