Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


Miért is választanék mást?

Bak Anikóval, Budapesten, a 14. kerületben működő Diamond-Platinum Számviteli és Tanácsadó Kft. alapítójával beszélgettünk. Bár az utóbbi évek nehézségeit testközelből érzi, továbbra is szerelmese a szakmájának. Talán azért, mert mindig is vonzották a kihívások: gyermekként vadászpilóta és kamionsofőr akart lenni, mára viszont csakis könyvelőként tudja elképzelni magát.

Bővebben

Jó lesz majd valamire!

Gack Zoltánnal, Budapesten, a 22. kerületben működő Data Train Kft. egyik alapítójával beszélgettünk. Megtudhattuk, hogy az évek során miként nőtte ki magát családi vállalkozásuk egy panellakás szobájából mára száznál is több ügyfelet kiszolgáló, sokaknak munkát adó könyvelőirodává. Mindezt úgy, hogy az ügyfelek hosszútávú megtartására törekednek, akár 25 éves távlatban is.

Bővebben

A maffia filmekben velünk számolnak le először

A Pécsett működő, de immár Budapesten, a 22. kerületben is képviselettel rendelkező Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft. ügyvezetőjével, Csongár Gáborral beszélgettünk. Kiderült, hogy miért is hasznos a controlling szemléletű könyvelés az ügyfelek számára, bár nem ez az egyetlen szolgáltatás, amit nyújtani tudnak. Megtudtuk azt is, hogy nem a Facebook az egyedüli közösségi médiafelület, melyet a könyvelőirodák használhatnak.

Bővebben

Még sosem kellett igénybe venni a felelősségbiztosításunk

A Konyvelok.hu kérdéseire Sáringer Attila, a győri Korditoring könyvelőiroda vezetője válaszolt. Irodájuk a pontosságra, magas szintű szakmai tudásra épülve működik, ráadásul a modern kor adta lehetőségekkel is élni tud.

Bővebben

Fiatal vállalkozóként jobb, ha a lehetőségek lebegnek az ember szeme előtt

Ezúttal Benedek Miklóssal, Budapesten, a 11. kerületben található Hilkont Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk a könyvelési szolgáltatásról, mint vállalkozásról. A Konyvelok.hu bepillantást nyerhetett a leghasznosabb ügyfélszerzési stratégiájukba, de szóba került az online jelenlét jelentősége is.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ