Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


A növekedés az út a jövőbe a számviteli szakmában

Pikó Andrea családi vállalkozását valósítja meg könyvelőként, három munkatárssal. A Konyvelok.hu riportere a jövőre vonatkozó terveiről kérdezte.

Bővebben

Az ügyfelek visszajelzései adják a legnagyobb motivációt

Duhonyi Andrea nem készült könyvelőnek, az élet azonban úgy hozta, hogy alig négy év leforgása alatt mellékállású vállalkozóból alkalmazottat foglalkoztató könyvelőirodává alakult. A Konyvelok.hu szakmai interjúja következik.

Bővebben

A kitartás öröm formájában hozza meg gyümölcsét

A specializáció és a digitalizáció a jövő útja, mondta a Konyvelok.hu riporterének kérdésére Szilágyi Istvánné Ági, akinek évtizedes szakmai múlt áll a háta mögött.

Bővebben

A könyvelés mosolygós emberekkel körbevéve kevésbé stresszes

Miközben elmélyedt a könyvelés rejtelmeiben, úgy szerette meg egyre jobban ezt a folyamatos változásokhoz való alkalmazkodást kívánó szakmát. A Konyvelok.hu Dr. Csintalan Mónikát kérdezte a munkájáról.

Bővebben

A könyvelői hivatást nem választottam... mi egymásra találtunk!

Józsa Edit izgalmas szakmai karrierúttal a háta mögött önálló könyvelőirodát működtet. A Konyvelok.hu riportere a koronavírusos idők alatti változásokról kérdezte.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ