Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


Szeretek saját megoldásokat létrehozni

Lengyel Krisztinát, a budapesti Árvavár Könyvelőiroda vezetőjét a könyvelői munka kihívásairól, az iroda működéséről kérdezte a Konyvelok.hu újságírója.

Bővebben

Szükség lenne olyan szervezetre, amelyik képes az érdekérvényesítésre

A gyáli Advance-SSC Kft. képviseletében Kalmár Évát kérdeztük a könyvelői szakmával kapcsolatos meglátásairól, az iroda működéséről. A Konyvelok.hu-nak adott interjúból kiderül az is, hogy miért érdemes az ügyfeleket is edukálni, proaktívnak lenni és részletesen megismerni az ügyfél tevékenységét.

Bővebben

Nyitott szemmel járni, és mindig új ismereteket tanulni

A folyamatosan változó vállalkozói környezetre nem csak nehézségként, hanem lehetőségként is tekinthetünk. Erről vall Losonczi Margit, akinek könyvelőirodája nem csupán a fővárosban, hanem a Somogy megyei Ádándon is elérhető.

Bővebben

Egy könyvelőirodának alkalmazkodni tudnia kell

Kabai Józsefné 15 éve vezeti saját könyvelőirodáját Budapest 16. kerületében. A Konyvelok.hu újságírója arról kérdezte, hogyan alakította folyamatosan az iroda szolgáltatásait a változó elvárásokhoz.

Bővebben

Milyen kép él az ügyfélben a könyvelésről?

Kamarásné Járai Judit, a budapesti Mérlegelj könyvelőiroda vezetője a cége mindennapjaiba enged betekintést, a Konyvelok.hu kérdéseire válaszolva.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ