Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


Sok ügyfelemmel baráti viszonyba kerültem

Jülling Emilné Katalin Budán a 3. kerületben és Kistarcsán rendezte be könyvelőirodáit. Az 1989 óta regisztrált mérlegképes könyvelőként dolgozó szakembert a Konyvelok.hu újságírója a vállalkozásáról kérdezte.

Bővebben

Csinálja a könyvelő úgy, hogy jó legyen?

A csömöri Erév Könyvelőiroda vezetője, Tóth Éva Olga válaszolt a Konyvelok.hu kérdésire. A családi vállalkozásként, néhány főt foglalkoztató iroda az interjú-felkérésünkre nehezen állt kötélnek, arra hivatkozva, hogy 'az embert csak a munkája alapján lehet értékelni'.

Bővebben

Az egyszerű vállalkozóhoz is úgy forduljunk, mintha bankigazgató lenne

Schmidtné Csuport Mariann, a Csupaszám'06 könyvelőiroda tulajdonosa Alsónémediben alakította ki saját praxisát. A Könyvelők.hu stábjával a mikrovállalkozások igényeiről beszélgetett.

Bővebben

Van, akivel már a 80-as évek óta együtt dolgozunk!

Hudák Erzsébetet, a budapesti Conto-Max KFT vezetőjét arról kérdezte a Konyvelok.hu riportere, hogy a természetesnek vehető könyvelés mellett milyen egyéb szolgáltatások jönnek jól egy könyvelőirodában.

Bővebben

Legfontosabb a könyvelő díja, a szolgáltatás és a felelősség kapcsolata

Szalay Judit a számviteli szakma mindegyik oldalán állt már: először revizorként, majd kontrollerként, könyvelőként, könyvvizsgálóként, végül adószakértőként is kipróbálta magát. A Könyvelők.hu portréjában a szakmájához való viszonyáról kérdeztük.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ