Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


Egy embernek legyen egy jó ügyvédje, egy jó orvosa és egy jó könyvelője is

Somkuti Nándorné Évával, az Agro-Invoice vezetőjével arról beszélgettünk, mi mindenben kell folyamatosan naprakésznek lenni, fejlődni és helytállni, ha nem szeretnénk elveszíteni az ügyfeleink bizalmát.

Bővebben

A verseny olyan, mint egy saját, személyi edző

Kihívást jelentő változásokról és versenyhelyzetről, valamint a számviteli szakmán belüli specializálódásról beszélgettünk Tóth Istvánnal, a Cauldron Ügyvitel vezetőjével.

Bővebben

A számvitel a tájékoztatás egy sajátos eszköze

Ezúttal a Vas megyében található Jánosházán könyvelő Lacziné Tóth Erzsébetet kérdeztük munkájáról. Elmondta, hogy szerinte építkezni egy-egy területen többek közt úgy lehet, ha a már meglévő tapasztalatok szolgálnak alapként. Erzsébet nem retten meg a szakmailag kihívást jelentő feladatoktól sem.

Bővebben

Minél többet tanulsz, úgy érzed, annál kevesebbet tudsz

Ezúttal a Debrecenben működő Morality Könyvelő és Tanácsadó Kft. ügyvezetője, Nagyné Fekécs Zsuzsa válaszolt a Konyvelok.hu kérdéseire. Betekintést nyertünk az iroda dinamikus fejlődését biztosító részletekbe, és kiderült, hogy nem csupán a könyvelési szabályozók változásaival tartják a lépést. Zsuzsa folyamatosan új területeken mélyed el, miközben a vállalkozóként is haladó szemléletet követnek férjével.

Bővebben

Miért is választanék mást?

Bak Anikóval, Budapesten, a 14. kerületben működő Diamond-Platinum Számviteli és Tanácsadó Kft. alapítójával beszélgettünk. Bár az utóbbi évek nehézségeit testközelből érzi, továbbra is szerelmese a szakmájának. Talán azért, mert mindig is vonzották a kihívások: gyermekként vadászpilóta és kamionsofőr akart lenni, mára viszont csakis könyvelőként tudja elképzelni magát.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ