Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


A verseny olyan, mint egy saját, személyi edző

Kihívást jelentő változásokról és versenyhelyzetről, valamint a számviteli szakmán belüli specializálódásról beszélgettünk Tóth Istvánnal, a Cauldron Ügyvitel vezetőjével.

Bővebben

A számvitel a tájékoztatás egy sajátos eszköze

Ezúttal a Vas megyében található Jánosházán könyvelő Lacziné Tóth Erzsébetet kérdeztük munkájáról. Elmondta, hogy szerinte építkezni egy-egy területen többek közt úgy lehet, ha a már meglévő tapasztalatok szolgálnak alapként. Erzsébet nem retten meg a szakmailag kihívást jelentő feladatoktól sem.

Bővebben

Minél többet tanulsz, úgy érzed, annál kevesebbet tudsz

Ezúttal a Debrecenben működő Morality Könyvelő és Tanácsadó Kft. ügyvezetője, Nagyné Fekécs Zsuzsa válaszolt a Konyvelok.hu kérdéseire. Betekintést nyertünk az iroda dinamikus fejlődését biztosító részletekbe, és kiderült, hogy nem csupán a könyvelési szabályozók változásaival tartják a lépést. Zsuzsa folyamatosan új területeken mélyed el, miközben a vállalkozóként is haladó szemléletet követnek férjével.

Bővebben

Miért is választanék mást?

Bak Anikóval, Budapesten, a 14. kerületben működő Diamond-Platinum Számviteli és Tanácsadó Kft. alapítójával beszélgettünk. Bár az utóbbi évek nehézségeit testközelből érzi, továbbra is szerelmese a szakmájának. Talán azért, mert mindig is vonzották a kihívások: gyermekként vadászpilóta és kamionsofőr akart lenni, mára viszont csakis könyvelőként tudja elképzelni magát.

Bővebben

Jó lesz majd valamire!

Gack Zoltánnal, Budapesten, a 22. kerületben működő Data Train Kft. egyik alapítójával beszélgettünk. Megtudhattuk, hogy az évek során miként nőtte ki magát családi vállalkozásuk egy panellakás szobájából mára száznál is több ügyfelet kiszolgáló, sokaknak munkát adó könyvelőirodává. Mindezt úgy, hogy az ügyfelek hosszútávú megtartására törekednek, akár 25 éves távlatban is.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ