Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


Vagy nyerünk, vagy tanulunk valamit

Legfrissebb interjúnkban a budapesti Lelkes Könyvelőiroda vezetőjét, Lelkes Andreát kérdeztük. Őszinte szavak az önállóvá válás útjáról és az ügyfélkör kialakításáról.

Bővebben

Állandóan résen lenni, ugrásra készen állni

Tokai Katalinnal, a 3H Info-Kontó ügyvezetőjével készítettünk személyes vonatkozásokkal teli interjút. Az is kiderül, hogyan töltődhet fel egy könyvelő a munkahét végeztével.

Bővebben

Nem titok: a fejlődésben sosem szabad megállni!

Az évtizedes számviteli-szakmai múlttal rendelkező Tóth Ili bepillantást kínált cége, a T-Profit Könyvelőiroda indításának és működtetésének hátterébe és a jövőbeli fejlesztés terveibe. A Konyvelok.hu interjúja.

Bővebben

Az állandóan változó törvényi háttér élethosszig tartó tanulásra kényszeríti a könyvelőket

Sziladi Katalinnal, a Szip-Ka Audit főkönyvelőjével arról beszélgettünk, hogyan építhető lépcsőfokról lépcsőfokra az önálló könyvelői pályafutás.

Bővebben

Egy embernek legyen egy jó ügyvédje, egy jó orvosa és egy jó könyvelője is

Somkuti Nándorné Évával, az Agro-Invoice vezetőjével arról beszélgettünk, mi mindenben kell folyamatosan naprakésznek lenni, fejlődni és helytállni, ha nem szeretnénk elveszíteni az ügyfeleink bizalmát.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ