Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


Az állandóan változó törvényi háttér élethosszig tartó tanulásra kényszeríti a könyvelőket

Sziladi Katalinnal, a Szip-Ka Audit főkönyvelőjével arról beszélgettünk, hogyan építhető lépcsőfokról lépcsőfokra az önálló könyvelői pályafutás.

Bővebben

Egy embernek legyen egy jó ügyvédje, egy jó orvosa és egy jó könyvelője is

Somkuti Nándorné Évával, az Agro-Invoice vezetőjével arról beszélgettünk, mi mindenben kell folyamatosan naprakésznek lenni, fejlődni és helytállni, ha nem szeretnénk elveszíteni az ügyfeleink bizalmát.

Bővebben

A verseny olyan, mint egy saját, személyi edző

Kihívást jelentő változásokról és versenyhelyzetről, valamint a számviteli szakmán belüli specializálódásról beszélgettünk Tóth Istvánnal, a Cauldron Ügyvitel vezetőjével.

Bővebben

A számvitel a tájékoztatás egy sajátos eszköze

Ezúttal a Vas megyében található Jánosházán könyvelő Lacziné Tóth Erzsébetet kérdeztük munkájáról. Elmondta, hogy szerinte építkezni egy-egy területen többek közt úgy lehet, ha a már meglévő tapasztalatok szolgálnak alapként. Erzsébet nem retten meg a szakmailag kihívást jelentő feladatoktól sem.

Bővebben

Minél többet tanulsz, úgy érzed, annál kevesebbet tudsz

Ezúttal a Debrecenben működő Morality Könyvelő és Tanácsadó Kft. ügyvezetője, Nagyné Fekécs Zsuzsa válaszolt a Konyvelok.hu kérdéseire. Betekintést nyertünk az iroda dinamikus fejlődését biztosító részletekbe, és kiderült, hogy nem csupán a könyvelési szabályozók változásaival tartják a lépést. Zsuzsa folyamatosan új területeken mélyed el, miközben a vállalkozóként is haladó szemléletet követnek férjével.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ