Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


Volt egy idő, amikor ha valaki megkeresett, szinte biztosan az ügyfelem lett

Székely Erzsébet mindig is könyvelő szeretett volna lenni és hosszas munkával létre is hozta az önálló könyvelői praxisát. Hogy azóta hol tart, kiderül a Konyvelok.hu legfrissebb interjújából.

Bővebben

A növekedés az út a jövőbe a számviteli szakmában

Pikó Andrea családi vállalkozását valósítja meg könyvelőként, három munkatárssal. A Konyvelok.hu riportere a jövőre vonatkozó terveiről kérdezte.

Bővebben

Az ügyfelek visszajelzései adják a legnagyobb motivációt

Duhonyi Andrea nem készült könyvelőnek, az élet azonban úgy hozta, hogy alig négy év leforgása alatt mellékállású vállalkozóból alkalmazottat foglalkoztató könyvelőirodává alakult. A Konyvelok.hu szakmai interjúja következik.

Bővebben

A kitartás öröm formájában hozza meg gyümölcsét

A specializáció és a digitalizáció a jövő útja, mondta a Konyvelok.hu riporterének kérdésére Szilágyi Istvánné Ági, akinek évtizedes szakmai múlt áll a háta mögött.

Bővebben

A könyvelés mosolygós emberekkel körbevéve kevésbé stresszes

Miközben elmélyedt a könyvelés rejtelmeiben, úgy szerette meg egyre jobban ezt a folyamatos változásokhoz való alkalmazkodást kívánó szakmát. A Konyvelok.hu Dr. Csintalan Mónikát kérdezte a munkájáról.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ