Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


Könyvelőre mindig szükség lesz!

Szakmai interjúnk keretében Baloghné Molnár Emese mérlegképes könyvelőt kérdeztük arról, hogyan látja a szakmája és saját vállalkozása jövőjét.

Bővebben

A minőségi munka jó ajánlást szül

Szabó Ádámmal, a Szada17 Könyvelőiroda tulajdonosával készített szakmai interjúnkban a saját könyvelői vállalkozást érintő kérdéseken túl kitértünk a könyvelői szakma jelenlegi helyzetére: szervezettségére és az azzal kapcsolatos tévhitekre is.

Bővebben

Tudáséhség nélkül nehéz a felszínen maradni

Szécsi Róbert István lassan két évtizedes könyvelői múltat tudhat magáénak. Az alkalmazottból önállóvá válás útjáról és a könyvelői szakma jelenlegi helyzetéről kérdeztük.

Bővebben

Szeretem, amikor a sok számból kialakul egy rendszer

Dr. Domján Annával, az Audit-Labtech Könyvelőiroda szakmai irányítójával a könyvelői szakma motiváló oldaláról, ügyfelekkel kialakult szorosabb barátságokról beszélgettünk. Szó esett az elmúlt két és fél évtizedben bekövetkezett változásokról is.

Bővebben

A könyvelő naponta szembesül áralkuval, de ritkán teszi jól, ha enged

Kerekes Mihály pécsi könyvelővel beszélgettünk, aki elmondta, milyen módszerrel alakította ki ügyfélkörét és hogyan gondoskodik az utánpótlásról.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ