Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


Nem mindig az a legolcsóbb, amiért havonta a legkevesebbet kell fizetni

Gosztonyi József könyvelőt a munkájáról kérdeztük: a könyvelők őszinteségét és a diszkrécióját emelte ki. A Konyvelok.hu szakmai interjúja következik.

Bővebben

Nem tudom abbahagyni a tanulást

Nagy Marianna úgy tekint a könyvelésre, mint üzleti segítségnyújtásra. Ügyfelekkel való kapcsolatán túl fejlődő vállalkozásáról is mesélt a Konyvelok.hu riporterének.

Bővebben

Volt egy idő, amikor ha valaki megkeresett, szinte biztosan az ügyfelem lett

Székely Erzsébet mindig is könyvelő szeretett volna lenni és hosszas munkával létre is hozta az önálló könyvelői praxisát. Hogy azóta hol tart, kiderül a Konyvelok.hu legfrissebb interjújából.

Bővebben

A növekedés az út a jövőbe a számviteli szakmában

Pikó Andrea családi vállalkozását valósítja meg könyvelőként, három munkatárssal. A Konyvelok.hu riportere a jövőre vonatkozó terveiről kérdezte.

Bővebben

Az ügyfelek visszajelzései adják a legnagyobb motivációt

Duhonyi Andrea nem készült könyvelőnek, az élet azonban úgy hozta, hogy alig négy év leforgása alatt mellékállású vállalkozóból alkalmazottat foglalkoztató könyvelőirodává alakult. A Konyvelok.hu szakmai interjúja következik.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ