Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


A "jó könyvelő" kifejezés hallatán mindenki másra gondol

Tóthné Czifra Emese nem tervezte, hogy könyvelő lesz, de - ahogy fogalmazott - bekebelezte a szakma. A Konyvelok.hu az aktuális árakkal és a személyes kapcsolattartás fontosságáról kérdezte.

Bővebben

A számvitelen túl akár az üzletszervezésben is segíthet a könyvelő

Akár évekig is támogatást nyújt ügyfeleinek az üzletszervezésben Bak Norbert könyvelő vállalkozása - a számviteli feladatokon túl. A Konyvelok.hu riportere az eddigi tapasztalatairól kérdezte.

Bővebben

Folyamatosan kutatom, miként lehet hatékonyabban elvégezni egy-egy feladatot

Dobroczki Ádám több mint egy évtizednyi szakmai tapasztalattal és sok tanulással a háta mögött úgy döntött, saját könyvelőirodát nyit. Tervekről és kihívásokról is kérdezte a Konyvelok.hu riportere.

Bővebben

Nagy jelentősége van az elégedett ügyfél ajánlásának

Kiss Evelin, a Veszprémi Könyvelde vezetője három évtizede működtet önálló könyvelőirodát. A Konyvelok.hu riportere e különlegesen hosszú időszak tapasztalatairól kérdezte.

Bővebben

A legfontosabb munkaeszközöm újra a telefon

Sinka Miklós három évtizedes tapasztalatával két könyvelőirodát is működtet. Növekedésről, sikerről és zsákutcákról is beszámol a Konyvelok.hu interjújában.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ