Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


A minőségi munka jó ajánlást szül

Szabó Ádámmal, a Szada17 Könyvelőiroda tulajdonosával készített szakmai interjúnkban a saját könyvelői vállalkozást érintő kérdéseken túl kitértünk a könyvelői szakma jelenlegi helyzetére: szervezettségére és az azzal kapcsolatos tévhitekre is.

Bővebben

Tudáséhség nélkül nehéz a felszínen maradni

Szécsi Róbert István lassan két évtizedes könyvelői múltat tudhat magáénak. Az alkalmazottból önállóvá válás útjáról és a könyvelői szakma jelenlegi helyzetéről kérdeztük.

Bővebben

Szeretem, amikor a sok számból kialakul egy rendszer

Dr. Domján Annával, az Audit-Labtech Könyvelőiroda szakmai irányítójával a könyvelői szakma motiváló oldaláról, ügyfelekkel kialakult szorosabb barátságokról beszélgettünk. Szó esett az elmúlt két és fél évtizedben bekövetkezett változásokról is.

Bővebben

A könyvelő naponta szembesül áralkuval, de ritkán teszi jól, ha enged

Kerekes Mihály pécsi könyvelővel beszélgettünk, aki elmondta, milyen módszerrel alakította ki ügyfélkörét és hogyan gondoskodik az utánpótlásról.

Bővebben

Egy dologban biztos voltam: közgazdasági pálya nem jöhet szóba

Juhászné Takáts Annamáriát arról kérdeztük, hogy milyen kezdeti és folyamatos kihívásokra számíthat vállalkozásként egy könyvelőiroda.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ