Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


Sokunknak nagy segítség a Facebookon a Könyvelők klubja zárt csoport

Horváthné Jakab Éva a Könyvelők.hu portálnak adott interjúban elmondta, hogyan segíti a közösségi portálon létrehozott könyvelői csoport és milyen más forrásokból tartja frissen tudását.

Bővebben

Fontos, hogy ne az olcsó könyvelőt keressük!

Ki a legjobb könyvelő? Minden vállalkozásnak egyedi igényei vannak, úgyhogy mindenkinek más a megfelelő. De vannak olyan alapvető feltételek, melyekből egyik cégnek sem szabadna engednie. A Könyvelők.hu interjújában a jó könyvelő ismérveiről kérdeztük Samai Mónikát, aki több mint 30 éve dolgozik könyvelőként.

Bővebben

A naprakész könyvelőn nem fog ki a törvényhozás

Muliter Gáborné azt tapasztalta, hogy manapság egyre nehezebb helyzetben vannak a könyvelők. Az elmúlt években a törvényszabályozások gyakori változása miatt jelentősen megnövekedett a szakmabeliek felelőssége, több a munkamennyiség, fokozott figyelem szükséges. A Könyvelők.hu a könyvelők mai helyzetéről kérdezte a szakembert.

Bővebben

Ügyfélből kolléga, kollégából idővel ügyvezető lettem

A Colling azt tapasztalta, hogy a főkönyvelői szolgáltatásuk iránt stabilan nő a kereslet. Butkovics Andrea ügyvezető szerint legfőbb erősségük a kollégák csapatmunkájában rejlik. Erről kérdezte a Könyvelők.hu újságírója.

Bővebben

Kikapcsolódás? Amikor az ügyfél alszik vagy szórakozik!

Lauf László, a Laurus Magyarország Kft. ügyvezetője interjúnkban megerősítette, hogy a könyvelői szakmában szinte a nap 24 órájában készen kell állni az ügyfelek rendelkezésére. Hiszen egy időben adott tájékoztatás hosszú távon a legjobb befektetés.

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ