Könyvelő interjúk

A Könyvelők.hu interjú- és véleménysorozata a könyvelői szakma képviselőivel


Az egyéni vállalkozók könyvelése egy teljesen más világ

Szabóné Mónika már több mint 18 éve szinte kizárólag csak egyéni vállalkozóknak könyvel. Szerinte a legfontosabb, hogy az ügyfelei ténylegesen megértsék a rájuk vonatkozó jogszabályokat, így mindent gyorsan meg tudjanak beszélni.

Bővebben

A kérdőjeleknél nem ragadok le!

Dér Andrea nemcsak a magánéletében, hanem a munkájában is pozitív szemléletű: a problémák helyett inkább a megoldásokra összpontosít. A Könyvelők.hu interjújában az inspirációiról kérdeztük.

Bővebben

Súgjak a konkurenciának? Végül is, ennyi év után megtehetem!

Perjés Mihály Tibor, a Perjés Könyvelő és Pénzügyi Tanácsadó Bt. ügyvezetője arra hívja fel a figyelmet, hogy a mai világban már ebben a szakmában is kiemelkedően nagy hangsúlyt kell fektetni az internetes hirdetésekre.

Bővebben

Interjú a Rezon Könyvelőiroda vezetőjével

Ritter Edit, a Rezon Iroda Kft. ügyvezetője a belső oktatási-információs rendszerben látja a könyvelőiroda erősségét: a munkatársaikat tudatosan készítik fel arra, hogy törődő gondossággal állhassanak az ügyfelek elé.

Bővebben

Agolli Bt. (Blahó Erika) - Interjú

Új rovatunkban az első interjút Blahó Erikával, a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének tagjával készítettük. Az általa képviselt Agolli Könyvelő és Szolgáltató Bt. már hosszú ideje hű tagja a Könyvelők.hu-nak. Köszönjük, hogy megtisztelt minket válaszaival!

Bővebben
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ