Könyvelő állás

A Könyvelők.hu előfizetői listázhatják a fix állást vállaló szakembereket.

A Könyvelők.hu tagjai térítésmentesen adhatnak fel álláshirdetést, ha egy könyvelőirodába állandó munkatársat keresnek, vagy maguk vállalnának állást. FIGYELEM: Hirdetés az ingyenes ALAP regisztrációval is feladható!

Nov
30.

Feladó:

Regisztrált mérlegképes könyvelő vállalja kisebb cégek, társasházak, egyéni vállalkozások könyvelését Budapesti, illetve Zsámbéki-medencei vonzáskörzettel távmunkában. Szükség esetén a könyvelési anyagot futár kollégánk elhozza.

+3670/242-9361

Nov
20.

Feladó:

Sziasztok!
Egyéni vállalkozások alapítását, könyvelését vállalom, valamint kisebb cégek teljes körű könyvelését, bérszámfejtését. Részletekért hívj bizalommal. Köszönöm! +36 30/790-7828

Nov
19.

Feladó:

Vállalkozás keres regisztrált mérlegképes könyvelőt napi 8 órában teljes körű könyvelési feladatok ellátására. Az önéletrajzokat a bskonyvelo@gmail.com email-címre várjuk. A munkavégzés helye: Pécs.

Nov
12.

Feladó:

Szívesen dolgoznál a legújabb technológiával, várunk újbudai könyvelőirodánkba adatkoordinátori munkára.
Irodánk papirmentes, felhőben digitálisan kezeljük az adatokat. Munkavégzéshez online felületek kezelése, precizitás szükséges. Részmunkaidő is lehet.

Nov
02.

1éves szakmai tapasztalattal rendelkező bérszámfejtőként otthonról végezhető bérszámfejtést vállalok. Ha van igény akkor egyéni vállalkozóiba ,vagy mellékállásként tudom vállalni.Mellékesen pénzügyi és számviteli ügyintéző iskolát végzem, pénztár,szállító,vevő és bank könyvelésében 2016-tól tapasztalatom van aki ennek rögzítésében szeretné a segítségemet kérni jelezzen.

Várom cégek,egyéni vállalkozók,könyvelő irodák jelentkezését.

Elérhetőségem:
Kurucz-Morvai Kitti
06-30-951-9891
kitti.kuruczmorvai@gmail.com

Okt
28.

Feladó:

Azon regisztrált könyvelőkollégát keressük, aki látja annak szépségét, hogy ezt a szakmát könyvelőiroda keretein belül végzi.
Feltétel a jogszabály naprakész ismerete, nagy előny az RLB program ismerete. Többféle / fajta jogviszonyban is el tudjuk képzelni a munkavégzést.
Önéletrajz megküldésével fogadjuk a jelentkezést.

Okt
18.

30 éves könyvelői tapasztalattal (egyszeres és kettős könyvvitel) könyvelő irodának távmunkát, bedolgozást vállalok. +36-30-248-5862

Szept
29.

Keresünk gyakorlott, tb-ben is jártas bér-tb ügyintézőt alkalmazotti jogviszonyba, bérigény megjelölésével.
70/9461303
www.preferdigital.hu

Szept
16.

Feladó:

Regisztrált mérlegképes könyvelőként otthonról végezhető könyvelést, távkönyvelést vállalok, valamint könyvelő irodáknak bedolgozást.
Cégeknek, egyéni vállalkozóknak teljes körű könyvelését vállalom.

Keressen bizalommal!

Dér Tamásné
Tel.: 06/30/202-7371
E-mail: derkati30@gmail.com

Szept
14.

Mérlegképes könyvelőként cégek könyvelését és bérszámfejtését vállalom. Érd.: 20/591-9009

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ