E-GOODWILL Számviteli Szolgáltató Kft.

Könyvelő, Budapest 2. kerület
Munkacsoport létszáma: 2
Megalakulás éve: 2008
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2017.09.07. óta (1757 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2022.01.13.
Legutóbbi belépés
2022.06.27.
Tőle kért árajánlatok
912
Általa küldött ajánlatok
67
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Könyvvizsgálat
  • Cégalapítás
Bemutatkozás

Az E-GOODWILL Könyvelő Iroda gyakorlati működése Budapest, Hűvösvölgyi úton a Videoton Irodaházakban van. 3 fős iroda, melyben jelenleg két fő dolgozik. Egyszemélyes home office-ból nőtte ki magát a könyvelőiroda, a személyes kapcsolatok és ajánlások útján. Nincs a cégnek honlapja, sem névjegykártyával nem rendelkezünk. Mottónk: "a legjobb deviza és valuta: a becsületesség, és őszinteség"! Ebből következik, hogy az iroda hangsúlyozottan a szakralitás égisze alatt működik.
Ügyfeleink számára bizalmat, pontos precíz munkát nyújtunk. Tőlünk egyenes, nyílt, őszinte kommunikációra számíthatnak. Nálunk érzi az ügyfél, hogy odafigyelnek rá, kölcsönös a tisztelet egymás idejével, tekintettel az olykor kihívást jelentő határidőkre. Partnereink visszacsatolása az elégedettség, a megnyugtató tudat, a biztonság érzete, melyek összessége a megalapozottság egy hosszú távú együttműködéshez. Ezeket az alapvető értéket képviselve dolgozunk ez által teremtődnek a napi sikerélményeink, megerősítve, hogy így és csak is így érdemes ezt a szakmát művelni. S akkor a mát ugyan ilyen szellemben mindig követi egy holnap.


Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, cégalapítás, könyvvizsgálat, NAV, TB képviselet.
Referenciák

Könyvelő irodánk csapatában IFRS mérlegképes könyvelő, és mérlegképes könyvelő képesítéssel rendelkező munkatársak dolgoznak, biztosítva ügyfeleink elvárásainak való megfelelést.
Kapcsolat

Cím
1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. V. ép. fsz. 2.
E-mail
Telefon
Kérdés-Válasz tevékenységek

Nincsenek bejegyzések.
Nincsenek bejegyzések.
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ