Accuratus Könyvelés

Könyvelő, Veszprém
Munkacsoport létszáma: 1
Megalakulás éve: 2019
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2019.02.02. óta (1993 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2024.06.28.
Legutóbbi belépés
2024.07.17.
Tőle kért árajánlatok
710
Általa küldött ajánlatok
199
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • Cégalapítás
  • Adótanácsadás
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

Több mint 10 éve dolgozok a számviteli és pénzügyi szolgáltatások piacán. A Pannon Egyetemen szereztem diplomát pénzügyi és számviteli szakon, majd megszereztem a mérlegképes könyvelői végzettséget is. 2012 óta szerepelek a Nemzetgazdasági Minisztérium regisztrált mérlegképes könyvelői nyilvántartásában. 2019-ben megszereztem a könyvvizsgáló-asszisztensi képesítést, így még jobban ki tudom szolgálni ügyfeleim igényeit, valamint szélesebb látókörre és nagyobb szakmai tudásra tettem szert, amit a mindennapi munkám során kamatoztathatok. Ezen kívül évente többször is szakmai továbbképzéseken veszek részt, online előadásokat nézek meg, hogy naprakészen tudjam tartani a törvényi és egyéb jogszabályi ismereteimet.

Miért engem válasszon?Miért lehet fontos egy megbízható könyvelő alkalmazása az Ön számára? Megfelelő információk nélkül nem érhető el a vállalati hatékonyság, ugyanis ha nem tudjuk, mely területek mennyi pénzt hoznak és visznek, akkor ismeretlen számunkra, hogy melyik üzletágakra, termékekre érdemes koncentrálni. Az Accuratus Könyvelés segít abban, hogy vállalkozása eredményesebben és költséghatékonyabban működjön úgy, hogy tájékoztatom a lehetőségekről, naprakész információkkal látom el, felhívom a figyelmét az esetleges kockázatokra és veszélyekre. Mint tudjuk, nem egyszerű eligazodni a folyamatosan változó adójogszabályok útvesztőiben, azonban az én ügyfeleim számára ez nem akadály. Megszervezem a folyamatait, optimalizálom a költségeit, valamint figyelmeztetem a határidőkre. Mindezt úgy, hogy Ön közben időt takarít meg, ugyanis minden hivatalos ügyet elintézek. Célom, hogy ügyfeleim elégedettek legyenek és levegyem a vállukról a könyvvizsgálás, adóbevallás és egyéb feladatok terhét.


Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
Szolgáltatások

Könyvelés, bérszámfejtés, cégalapítás, szabályzatok készítése, üzletviteli tanácsadás, hitel- és pályázati tanácsadás.
Referenciák

Már a gimnáziumi éveim alatt is egy könyvelőirodában dolgoztam szabadidőmben, majd számvitel szakos egyetemistaként egy könyvvizsgáló cégnél helyezkedtem el gyakornokként, ahol a könyvelés és könyvvizsgálat terén fejlesztettem folyamatosan a szakmai tudásomat. Immár több mint 10 éve a szakmában dolgozok, jelenleg a saját irodámban, saját ügyfélkörömmel dolgozok.
Kapcsolat

Cím
8200 Veszprém, Jutasi út 59/6.
E-mail
Telefon
Skype
info@accuratuskonyveles.hu
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ