HUGINN Számviteli és Szolgáltató Kft.

Könyvelő, Budapest 4. kerület, Veszprém
Munkacsoport létszáma: 2
Megalakulás éve: 2004
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2021.04.24. óta (1146 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2024.04.09.
Legutóbbi belépés
2024.06.13.
Tőle kért árajánlatok
2766
Általa küldött ajánlatok
1103
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Adótanácsadás
  • Távkönyvelés
  • Könyvvizsgálat
  • Cégalapítás
Bemutatkozás

Cégünk 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy belföldi vállalkozások (bt., kft. és egyéni vállalkozások) részére nyújtson számviteli és pénzügyi szolgáltatást, amelynek keretében vállaljuk kettős és egyszeres könyvelési feladatok elvégzését, adóbevallások és beszámolók elkészítését, bérszámfejtési feladatok ellátását, ügyfeleink kérésére és együttműködve egyéb feladatok ellátását pl. KSH adatszolgáltatást, hatóságok előtti képviseletet.

Az évek során a gazdasági élet számos területén működő cégeknek (kereskedelem, vagyonvédelem, fuvarozás, civil szervezetek, mint egyesület és alapítvány közhasznú jogállással, egészségügy, munkaerő kölcsönző, külföldi áfa regisztrált cégek stb.) nyújtunk, nyújtottunk könyvelési szolgáltatást.

Elsődleges szempontunk a tevékenységéhez a legoptimálisabb adózási lehetőségek közül a legjobbat megkeresni, ajánlani,
a könyvelési feladatok pontossággal határidőre történő elvégzése a törvényi előírásoknak megfelelően,
igyekszünk ügyfeleinkkel rugalmasan együtt dolgozni,
preferáljuk a papír nélküli iroda szemléletét és az elektronikus kapcsolattartást, távkönyvelés lehetőségeket
a jelenlegi helyzet és amelyet a modern világunk már megkövetel, így nem okoz gondot a földrajzi távolsági különbségek.

A tudomásunkra jutott minden adatot bizalmasan kezeljünk.

Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés, könyvvizsgálat és ügyvédi tevékenységek, cégalapítás (szerződött partnerekkel). Teljes körű ügyintézés, cégindítás esetén ügyvéd (szerződött partner).

Az év végi zárási feladatok elvégzése során elkészítjük a társaság éves, egyszerűsített éves beszámolóját, a társasági-, iparűzési adóbevallásokat, egyéb jogszabályban előírt bevallásokat, adatszolgáltatásokat.

Partnereink részére a gazdasági helyzetükkel kapcsolatos folyamatos információ szolgáltatása mellett segítséget nyújtunk az adózással kapcsolatos kérdések, problémák megoldásában is.

Induló vállalkozások részére tájékoztatást adunk a működésükhöz szükséges számviteli-, adójogszabályokról, hogy már az első lépéseket is tájékozottan tehessék meg a gazdasági életükben.

Munkánk során mindig naprakészek vagyunk a jelenlegi adózási törvényekkel kapcsolatban. Ez az Ön, és a mi sikerünk kulcsa is.
Referenciák

A cég tulajdonosai és pénzügyi-számviteli főiskolai végzettséggel, mérlegképes, bérszámfejtési végzettséggel rendelkeznek.

Speciálisabb tevékenységű cégek adózási-bevallási tevékenységével is találkoztunk, mint külföldi cégek magyarországi áfa regisztrációs kérdéseivel, MNB hatálya alá tartozó pénzügyi vállalkozások könyvelési, beszámolókészítésével és jelentésével.
Belefolytunk civil szervezetek pályázatainak költségvetési részébe, elszámolásába.
Kapcsolat

Cím
1045 Budapest - IV. kerület, Árpád út
Cím 2
8200 Veszprém, Haszkovó u. 12/A V./30.
E-mail
Telefon
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ