Könyvvizsgálót keresünk

Kedves Kollegák!
Pest megyei kereskedelmi céghez keresünk könyvvizsgálót (900 MFt - 1 MrdFt körüli árbevétel, kb. 13 fős dolgozói létszámmal). Az ismeretségi körünkben nincs olyan, akit tudnék ajánlani és megfizethető áron dolgozik. Valójában már a 2021-es évben kellett volna, csak "elbambultunk". Előre is köszönöm, ha valaki tud ajánlani könyvvizsgálót.

0 pont pont pont

3 válasz

Üdv!

Ha adsz részleteket a céghez (mérlegfőösszeg, mivel kereskedik, adószám), akkor megkérem a könyvvizsgálónkat, hogy adjon ajánlatot.

0 pont pont pont

Kedves Kollega!

Csatlakozva az előző válaszadóhoz, mi is tudunk segíteni, akár több könyvvizsgálóval is kialakítani a kapcsolatot ajánlatadás céljából. Több éve dolgozunk együtt ezekkel a könyvvizsgálókkal és rendkívül korrekt velük az együttműködés és segítőkészek is ha van szakmai elakadás. Attól tartok, hogy a 2021-es évet már csak korlátozó záradékkal lehet lezárni, de a törvényes feltétel azért teljesíthető.

0 pont pont pont

Tisztítószer kereskedelem, mérleg főösszeg 2020.12.31-én 332 MFt. A korlátozó záradék természetesen nem probléma. A "2021-ben is kellett volna" azt jelenti, hogy már a 2020-as év beszámolójához is kellett volna könyvvizsgálói jelentés 2021-ben.

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ