Fotós vállalkozás

Egy olyan kérdéssel fordulnék Önökhöz, hogy milyen végzettség szükséges ahhoz hogy fotós lehessek, fotós vállalkozást indítsak?
A Centre of Excellence akkreditált fotós diplomájával lehetséges fotós vállalkozást nyitni?

Köszönöm

0 pont pont pont

2 válasz

Kedves Szilvia!

A kérdésére a választ a 21/2010 (V.14.) NFGM rendelet adja meg. Itt le van írva konkrétan, hogy fotózáshoz Fotográfus és fotótermék-kereskedő vagy fényképész és fotótermék-kereskedő vagy fényképész végzettség kell. Mivel *-gal jelölt tevékenység, ezért ez azt jelenti, hogy a rendeletben meghatározott szakképesítés helyett elfogadható a szakiránynak megfelelő más szakképesítés, illetve a magasabb szintű szakirányú végzettség is.

Az, hogy az Ön által konkrétan megjelölt képzés elfogadható-e, azt így nehéz megállapítani (és egyébként nem is könyvelői hatáskör). Az akkreditációs szám birtokában lehetne biztosat mondani. Ehhez tanácsolom, hogy hívja fel a 1818-as telefonszámot, vagy írjon e-mailt a 1818@1818.hu e-mail címre, ott biztosan tudnak egyértelmű választ adni a kérdésére.

1 pont pont pont

Fentiekhez mégcegy ötlet, a kormány ablakot vagy önkormányzatot kérdezze meg, mert ők tudják, hogy engedélyhez kötött-e és ami Önnek van elfogadható-e a tevékenység végzéséhez.

1 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ