Online marketing vállalkozás alapítása

Mik a feltételei egy online marketingel foglalkozó vállalkozás elindításának?

0 pont pont pont

6 válasz

Kedves Dávid! Milyen feltételekre gondol? Milyen vállalkozási formára gondol? Ha kicsit bővebben kifejtené, mit szeretne, talán kapna is rá választ. Ha egyéni vállalkozáson gondolkodik, lehet szja alá tartozó, lehet átalányadós és lehet katás. Ha társasági formába gondolkodik, ott is több felállás lehetséges. Főfoglalkozás, vagy mellette lenne, mint mellékállás? Ki a célközönség? Belföld és külföld egyaránt? Sok kérdés jut az eszembe, így nem sorolom tovább, inkább ajánlanám, hogy konzultáljon egy könyvelővel, vagy egy adótanácsadóval, hiszen egy jól tervezett indulással többet takarít meg, mint amennyit kifizet az egyszeri konzultációra. És ott minden kérdésére választ kap. Persze, készülnie kell várható bevétel és kiadás, stb. adatokkal is.

1 pont pont pont

Kedves Székely Erzsébet!
Eleinte egyéni vállalkozásként akár KATA s vallalkozás kesőbb a fejlődés nincs kizárva. Másodállásba gondoltam munkahely mellett előszöris. Nyilván ha futna a szekér váltanék. Leginkább a helyi vállalkozások/ cégek marketingjére gondoltam. Mennyire jó ötlet egy ilyenbe belevágni? Milyen végzettség szükséges? Melyek azok a papirok amelyeknek a megléte szükséges egy ilyen vállalkozás elindításához?

0 pont pont pont

7311 TEAOR kóddal külön engedély,külön hatósági bejelentés nélkül szakirányú végzettség nélkül végezhető az ön által kiválasztott tevékenység.Ha van heti 36 órás munkaviszonya KATA keretein belül indítson egy ilyen vállalkozást. Kereslet van rá. Ez olyan tevékenység ahol először önmagát kell majd reklámozni, de cégek nagyon sokszor keresnek ilyen tevékenységet végző vállalkozót. Bővebb válaszért hívjon bizalommal
Bofa12 Hungary kft

1 pont pont pont

Kedves Dávid!
Azt hiszem, nincs szüksége további válaszra, hiszen az előttem szóló ezt részletesen megírta, én csak gondolatébresztőnek voltam jó :-) Azokat azért írtam, mert az egy mondata kevés volt a válaszhoz.
A kata adózás azért jó választás, mert főállás mellett havi 25.000 forint, így ha elkezdi a tevékenységet, nem kockáztat nagyot. Ha bővülni kell idővel, akkor arra is megvannak a lehetőségek, több adózási mód közül választhat. Sok sikert a vállalkozásához!

1 pont pont pont

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!

0 pont pont pont

Sok sikert kívánunk

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ