Szekont Plusz Kft. - Székely Erzsébet

Könyvelő, Budapest 17. kerület
Munkacsoport létszáma: 1
Megalakulás éve: 2023
Gyors ajánlatkérés
Aktuális

A Könyvelők.hu tagja
2021.03.17. óta (1160 napja)
Profil legutóbbi frissítése
2024.03.08.
Legutóbbi belépés
2024.05.18.
Tőle kért árajánlatok
1667
Általa küldött ajánlatok
470
Tevékenységek

  • Könyvelés
  • Bérszámfejtés
  • NAV-, TB-képviselet
  • Távkönyvelés
  • Anyagért házhoz megy
  • Felelősségbiztosítással
Bemutatkozás

23 éve regisztrált mérlegképes könyvelőként dolgozom. Kisebb cégek, cégcsoportok, katás egyéni vállalkozók könyvelését vállalom, bérszámfejtéssel. Online és hagyományos módon (hozott számlákból ) könyvelek, az ügyfél igényeihez igazodva. Ha fontos, hogy a cégét mindig ugyanaz a könyvelő könyvelje, számfejtse, készítse az áfa bevallását és a beszámolót is, hívjon bizalommal. Olyan cégek, vállalkozók megkereséseit várom, akik szeretik a családias légkört, a kiemelt figyelmet, a precíz munkát, a korrekt megoldásokat. Felelősségbiztosítással rendelkezem. Keressen bizalommal a megadott elérhetőségeimen.

Beszélt nyelvek: magyar
Szolgáltatások

Könyvelés, bérszámfejtés, munkaügy, hatóságok előtti képviselet
Referenciák

Már a tanulmányaim alatt könyvelőirodába dolgoztam. Előbb képesített könyvelő, pénzügyi előadó, aztán mérlegképes könyvelő lettem. Sok tapasztalattal és lelkesedéssel 5 év után önálló vállalkozásba kezdtem, ennek már 18 éve. Azóta folyamatosan könyvelek. Kisebb cégek, vállalkozók, valamint egy nagyobb cégcsoport 11 évig volt az állandó ügyfelem. 2021-ben új alapokra helyeztem a vállalkozásomat. Továbbra is várom cégek, egyéni vállalkozók jelentkezését, hogy közösen építhessük fel vállalkozásainkat. Egyéni vállalkozásom mellett 2023-ban alapítottam egy kft.-t, amibe könyvviteli szolgáltatást nyújtok.
Kapcsolat

Cím
1174 Budapest, Minár Gyula u. 9.
Cím 2
1174 Budapest, Bél Mátyás u. 55/4.
E-mail
Telefon
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ