Kérdés bedolgozással kapcsolatban

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Azzal kapcsolatban érdeklődnék, hogy van esetleg olyan könyvelőiroda, ahol lehetőség van adatrögzítőként bedolgozni? Néhány helyen könyvelési tapasztalatot kérnek, enélkül is lehet? RLB 60, KulcsSzoft és ÁNYK programok ismeretével rendelkezem egyébként.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

0 pont pont pont

3 válasz

El kell, hogy szomorítsam. A virtuális, mesterséges intelligencia világában, a rögzítést karakterfelismerő szoftwerekkel végezzük. Ez az én meglátásom. A fiam állítása, hogy 5 év alatt bármilyen szakmát professziolnális szinten el lehet sajátítani, amihez vonzalma van.

1 pont pont pont

Még sok könyvelő irodába dolgozik adatrögzítő, sőt, több rögzítőt keresnek, mint mérlegképes könyvelőt. Ne adja fel a keresést, van más fórum is, ahol ezt a szolgáltatást fel lehet kínálni/ajánlani. Biztosan keresnek ilyet. Több irodát is ismerek, ahol 10 rögzítőre jut csak egy mérlegképes. Sok sikert a kereséshez!

0 pont pont pont

Én annyit fűznék még hozzá, hogy a könyvelő szakma tipikusan az a szakterület , amihez szerteágazó ismerettel kell rendelkezni sok egyéb jogágból. Szakmai ismeret nélkül hatalmas károkat lehetne okozni kézi rögzítésnél is.

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ