Onlyfans után hogyan adózzak?

Ha regisztrálnék Onlyfansra, hogy az emberek a képeimért cserében fizetnének, miként adózhatnék? Kezdetben is kellene? Itt nem adót csalni szeretnék, de nyilván még nem termelnék ki annyit, hogy nyereséges legyen. Valamint lenne mellette rendes munkám, ez mennyire befolyásolná az egészet? Válaszukat előre is köszönöm!

0 pont pont pont

4 válasz

Mi az az onlyfans?

2 pont pont pont

Olyan oldal ahol tartalmakat gyártasz amiket csak azok a személyek láthatnak akik előfizetnek rád egy bizonyos összeget. Ehhez hasonló oldal a Patreon is.

0 pont pont pont

Ööö ránéztem arre az onlyfansra de nekem mint férfinak olyan oldalak jöttek elő ahol jó csajok vannak de mindnek nagy mellei vannak gondolom ez valami egésszégügyi dolog lehet nagyon nem értem,de lehet nem érzik jól magukat és valami tanácsra várnak én szerintem ezért esetleg ha sürgős adózási szempontból jobbha elküldöd a telefonszámod hátha gyorsan kell intézkedni....

1 pont pont pont

Ha rendes munka mellett csinálnád, akkor másodállású szja-s vállalkozás lehet a legjobb erre. Havi szinten nincs adó, év végén kell csak a nyereséget leadózni, amit meg eléggé lehet csökkenteni a minimumra.

1 pont pont pont
  • +1  Köszönöm szépen!
    2020.11.25. Bianka

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ