Egyéni vállalkozás alapítása diákként

Üdvözletem!

Egy olyan kérdéssel fordulnék a közösséghez, hogy jelenleg nappali tagozatos egyetemi hallgató vagyok (költségtérítéses szakon), és ha szeretném kiváltani az egyéni vállalkozói engedélyem, akkor milyen költségekkel járna ez számomra havonta? Diákmunka és egyéb főállású munkahely nélkül. Valamint még egy olyan kérdés érdekelne, hogy ha egyéni vállalkozóként egy olyan weboldalt szeretnék üzemeltetni, ahol bizonyos általam birtokolt szoftvereket értékesítenék vásárlóknak, ahhoz szükségem lenne bármiféle képzettségre, esetlegesen engedélyre?

Köszönöm előre is a válaszokat!

Üdvözlettel, Dávid

0 pont pont pont

1 válasz

Nappalis diákként lehet másodállású szja-s vállalkozó. Ennek havi költsége nincs, csak ha szeretne havi szinten kivétet. Egyébként év végén az eredményt kell leadózni. Vagy a másik opció, higy mellékállású katás lenne 25ezerért havonta. A választás függ a bevétel és egyebek nagyságától természetesen. Internetes értékesítéshez nincs szükség végzettségre.

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ