FAM01

Szép napot Mindenkinek!

Kiegészítő nyugdíjas vállalkozó vagyok KATA adózással (hitelek, biztosítások). Az előző vállalkozásomból sajnos jókora tartozás halmozódott fel, indítottam több mint egy éve egy másikat, és a NAV természetesen kirótta rám a hátralékot, amire részletfizetési kértem, és meg is kaptam. Azóta fizetek mindent rendesen és időben. Viszont ez az egészségügyi helyzet rám is nagy terheket ró, a bankok még nem nagyon hiteleznek, így nincs ügyfél sem. A NAV e-papír szolgáltatásán beadtam egy kérelmet, hogy az év végéig szüneteltessem a részletfizetést, erre azt a választ kaptam, hogy a részletfizetés szüneteltetésére nem vonatkozik az állami rendelkezés, miután ez nem adóvégrehajtás. Viszont ha kérem a NAV-ot valószínűleg meg fogják adni, de e-papíron ilyesmit nem lehet kérvényezni csak a FAM01-es nyomtatványon.
Röviden szeretnék kérni egy könyvelőt, aki nekem ezt megcsinálja és beadja egy tisztességes összegért. Ügyfélkapuval rendelkezem.
Köszönettel,
Mocselini József
Nyugdíjas egyéni vállalkozó

0 pont pont pont

2 válasz

Kedves József!

Nagyon szívesen segítünk - gondolom mások is. Ha gondolja keressen az info@plenusconto.hu címen. Csak egy kérdés: Miért KATÁS, ha egyszer nyugdíjas? A kiegészítő tevékenységű nyugdíjasnak jövedelem elszámolású adózásnál csak akkor kell fizetnie, ha van jövedelem, ha nincs, akkor a 7710,- forintot kell fizetnie, és kész.
Gubala Ferenc

1 pont pont pont

Tisztelt Gubala Úr!
Küldene egy mobilszámot a mailemre ahol tudunk beszélni akkor?
Üdvözlettel!
Mocselini József
mocselini.jozsef@gmail.com

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ