Egyeni Vallalkozo vagyok. Angliaba koltozok

Udvozlom,

Tobb mint 10 evet eltem Angliaban es 7 honapja koltoztem MO ra, hogy egy vallalkozast beinditsak. Ez a vallalkozas egy cukraszda/kavezo. Csaladi okokbol nekem vissza kell koltoznom par honapon belul es kint egy teljes allasu munkakorben elhelyeszkedni.

A kerdesem az az lenne, hogy maradhatok-e EV MO-n ettol fuggetlenul. Valamint minden hivatalos szerzodes az en nevem alatt fut.(Berleti szerzodes, Alkalmazottak stb)

0 pont pont pont

3 válasz

Természetesen, semmi akadálya nincs ennek. Önnek egyéni vállalkozóként nem kötelessége személyesen jelen lenni, személyesen részt venni a kávézó működésében, ha ez alkalmazottakkal is megoldható.

1 pont pont pont

Koszonom,

Ez hogyan fogja befolyasolni a jarulekfizetest magam utan? Kikell jelentkeznem MO-i lakcimemrol? Jelenleg KATAS kent uzemeltetem a ceget. Ami konnyitene a dolgon, hogy van egy uzlettarsam akivel 50-50% al vagyunk a anyagilag benne, csak minden az en nevemen fut. Ilyenkor egy felhatalmazassal intezhet o minden hivatalos ugyet a nevemben?

Koszonom
Zoltan

0 pont pont pont

Maradhat katás ev, nem befolyásolja a járulékfizetést. Ha az üzlettársa is be van jelentve a cégbe, akkor adhat neki meghatalmazást bizonyos ügyekre, hogy intézze. Pl banki ügyeket, utalásokat, árubeszerzést, stb.

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ