Vállalkozás indítása

Érdekelne, hogyan vágjak bele egy kézműves termékeket készítő vállalkozásba? Mikor derül ki, hogy végzettséghez kötött-e a választott tevékenységi ág?
Sosem volt semmilyen vállalkozásom.

0 pont pont pont

1 válasz

Kedves Éva!
Tudom, hogy nem ezt a választ várja, de mégis azt írom, hogy forduljon segítségért szakemberhez. Szánjon rá egy kis időt és pénzt, amikor átbeszélik, mit szeretne árulni, mennyi a már meglévő készlete, mennyi lehet havonta ebből az árbevétele, adózási módtól függően mennyi lenne a kiadása. Fontos az is, hogy hol szeretné árulni a kézműves termékeit? Interneten? Piacon? Vásárokon? Mennyi egy termék elállítási költsége és mennyi lenne az eladási ára? Kellene egy egyszerű "üzleti terv", ami az Ön fejében már feltehetően összeállt. Ha soha nem volt vállalkozó, végképp legyen előrelátó és felkészült, hogy ne csalódottan, anyagilag veszteségesen kerüljön ki a tevékenységből. Számok nélkül egy könyvelő sem tud számolni, ezeket Önnek kell ismerni, tervezni. Sok sikert kívánok a terveihez. Üdv.

3 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ