A megfelelő TEÁOR számot keresem

Szép jó napot kívánok!
Szeretnék sportfogadási tippeket szolgáltatni, ehhez keresem a megfelelő TEÁOR-t. Körbenézve a piacon, minden már működő szolgáltató a 7022 - Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás főtevékenységgel üzemel, viszont én nem igazán érzem idetartozónak a tevékenységet, illetve igazából egyik TEÁOR alá sem érzem a kapcsolódását. Fontos megjegyezni, hogy egyéni vállalkozó vagyok, ha lehetséges nem is szeretnék más kereskedelmi társaságot indítani. A többi tevékenységem miatt alanyi adómentességet választottam. Az is kérdés számomra, hogy ezen tevékenység végezhető-e az összeghatárt betartva egyéni vállalkozóként, alanyi adómentesen.
Azt is fontos kijelenteni, hogy sem pénzügyi tevékenységgel, sem online és tiltott szerencsejáték-szervezéssel és/vagy azokban való részvételre való felhívással sem foglalkoznék.
Köszönöm a válaszukat!

0 pont pont pont

1 válasz

Üdvözlöm!

Nem is a TEÁOR, hanem az érdekes, hogy szerintem ez a szerencsejáték felügyelet engedélyét is igényli. Úgy gondolom ezt csak komoly letéti díj befizetése mellett, biztosítással, és vizsgázott szakemberrel rendelkező cég végezheti. Olvassa el: www.szzrt.hu oldalon a leírást.

Gubala Ferenc

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ