Webshop

Üdv! Élelmiszert és vegyiárukat szeretnék webshopon árulni. Eladói iskola kell hozzá vagy elég a vállalkozóit kiváltani?

0 pont pont pont

2 válasz

Kedves Kérdező!
Ez sajnos nem könyvviteli és nem adózási kérdés, azt hogy milyen szakterületre milyen szakma kell azt mi nem tudhatjuk, csak a szakember aki az adott szakmát végzi, viszont ha élelmiszerre bánik, bizonyára komoly kritériumnak kell megfelelni a tárolás tekintetésben is. Célszerű az Élelmiszerfelügyelet illetve a Népegészségügyi Osztályt megkérdezni.
Üdvözlettel:
Mart László

2 pont pont pont

Kedves Balázs!

Ha webshop-on keresztül értékesít (nem pedig üzletben), akkor nagy valószínűséggel a csomagküldő, internetes kiskereskedelem, mint tevékenységi kör lesz Önnek a megfelelő! Az illetékes önkormányzathoz kell bejelenteni a kereskedelmi tevékenység végzését még azelőtt, hogy megkezdené! A bejelentésben szükséges azt is megjelölni, hogy milyen terméket szeretne értékesíteni! Ők valószínűleg tudnak abban is segíteni, hogy ha ilyen jellegű terméket értékesít, akkor hová és milyen bejelentési kötelezettsége adódik még!

Üdv.:
Csirincsikné Beáta

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ