Érdeklődés

Üdvözlöm! Szeretném megkérdezni a következőt: bruttó bérem 219000 Ft, július hónapban dolgoztam délelőttös műszakban 1 napot 5-től 13 óráig, délutános műszakban dolgoztam 7 napot 13 órától 21 óráig. Szombatom volt 2 nap, az egyik 5-től 13 óráig, a másik 13 órától 21 óráig. Táppénzen voltam 7 napot műtét miatt. Gyerekemet egyedül nevelem, és kapom a havi családi adókedvezményt. Kérdésem a következő: mennyit kellett volna kapjak erre a hónapra? Köszönöm megtisztelő válaszát.

0 pont pont pont

3 válasz

Kedves Kérdező!
Irány a vállalat bérszámfejtési osztálya. Ott a bérszámfejtőnek tessék feltenni a kérdést, aki intézte az ügyet! Másodszakvéleményt, az ügy elbírálásához szükséges iratok bemutatása után adható. Egyéb dolgoktól is függ ez még, nem csak attól amit Ön itt leír, hanem a meg kell nézni a szerződéseket stb, hogy annak megfelelően számfejtettek-e vagy sem. Táppénz és munkabér nem jár egyszerre, a táppénz előtt viszont fizetett betegszabadság jár, éves szinten 15 nap a keret.
Üdvözlettel:
Mart László

2 pont pont pont

Gondolom 8 órás ,a szombat rendes munkanap vagy tulóra,táppén lehet betegszabi vagy táppénz ahogy a kolléga írja?

1 pont pont pont

Az én kérdésem kapott e bérpapírt, ha elküldi le tudom ellenőrizni hogy jól van e számfejtve.
bofakft@gmail.com

1 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ