Téves beütés pénztárgépbe

Adott egy egyéni vállalkozó, aki pénztárgép használatra kötelezett. Áfafizető. Az online pénztárgépbe beütésre került a vásárlás értéke, de az 540 Ft helyett 540.000 Ft és ez a bevétel került továbbításra. A pénztárgép engedi sztornó bizonylat kiállítását, és ez még is történt. A napi forgalomból igen, a göngyölítettből azonban a sztornózott összeg nem került levonásra, tehát az éves bevételben benne marad. Ilyen esetben mi a teendő, hogy a onnan is kikerüljön ez az összeg?

0 pont pont pont

1 válasz

Kedves kérdező

A leírtak alapján az pénztárgép szervizelőjének kellene első körben szólni, ez csak akkor fordulhat elő ha valamit nem megfelelően sztornózott. Amennyiben ők sem tudnának segíteni , erre az esetre való a pénztárgép napi bevételének módosító jegyzőkönyve. Mivel az ön pénztárgépe tudott stornózni a göngyölített adatokat a szerviz meg tudja nézni, hogy miért nem vezetődött tovább.

1 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ