Munkaadó hamisított, nem kapom meg a bértámogatást

Üdv. Olyan kérdéssel fordulok önökhöz, hogy mit lehet tenni abban az esetben, ha a munkaadó bosszúból, mert nem szeretnék visszamenni dolgozni az újranyitásra, nem fizeti ki a bértámogatást, amit egyébként eddig megtett? (Mikor megkapták rám ezt a támogatást, épp bezártunk, én hazajöttem, viszont be vagyok/voltam jelentve 8 órában, és megállapodtunk fix 50 ezerben havi szinten, és nem kellett dolgozni bejárnom.) → Nov. 25. óta vagyok a 6+3 Ginop programban, de állítása szerint most áprilisban már nem kapom a bértámogatást. Április 28-án jeleztem, hogy közös megegyezéssel szüntessék meg a jogviszonyom. Honnan tudom, hogy valóban nem veszik fel rám a támogatást? Valahogy ennek én nem tudok utána nézni? Illetve az első hónap jelenléti-bérpapírt én írtam alá, a többit viszont a főnököm, majd most meghazudtol, hogy ők nem írtak alá. Tudtommal 12-ig nekik minden hónapban le kell adniuk, persze az alkalmazottnak alá kell ezeket írni. Lehetséges, hogy aláírások nélkül leadták a papírjaim? Mert én van, amit meg se kaptam, nem hogy aláírtam volna. Nem tartom korrektnek, hogy lenyúlják a rám kapott pénzt, és alá is hamisítják a jelenlétim, illetve bérpapírom. Hova tudnék ezzel kapcsolatban fordulni? Köszönöm előre is a segítséget!

0 pont pont pont

1 válasz

Kicsit zavarosak a leírtak. A pályázatoknál nagyon szigorú előírások vannak. Ha nincs bérszámfejtés, nincs a szabályos iratleadás, akkor nincs pályázati pénz sem. Tudomásom szerint a bértámogatás a munkáltatónak jár. még nem találkoztam olyan helyzettel, amikor a dolgozónak kellett folyósítani ezt a támogatást.
Ha a munkáltató "hamisított", az BTK és nagyon súlyos vád. És a hamis vád is büntetendő.
Ügyfélkapun keresztül meg tudja nézni, hogy meddig volt bejelentve.
Beszélhet a pályázat kiírójával, hogy mi is a helyzet az Ön alkalmazásával kapcsolatban.

1 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ