Kata főállásbol mellékállásba

Üdvözlöm?
Katás főállású e. V vagyok
Lett heti 40 órás munksviszonyom
Átminősithetem évközben a Katát mellék állású ak?

0 pont pont pont

5 válasz

Igen bejelentés követő hónap 1-jével lesz nem főállású....

2 pont pont pont

Tisztelt Kérdező!

A Nav által rendszeresített 21T101E nyomtatványon lehet jelezni, hogy a vállalkozást milyen hatálydátummal másodállásban végzi és a kata változást is jelezni kell a nyomtatványon belül más-más oldalon.

1 pont pont pont

Udv!
Ha foallasu katazas utan atterek mellekallasba, majd szuneteltetni szeretnem, az valtoztat az idoaranyos teteles ado ertekhataran? Tehat ha van 3 honap foallasu valamint 3 honap mellekallasu majd szuneteltetes adoev vegeig, az 6 honapnak megfelelo ertekhatart jelent? Egesz honapokrol van szo.

0 pont pont pont

A bevételi határra gondol az ahány hónap annyiszor 1 milla tehát 6 hónapig katás 6 milla felett van a 40% plussz adó....

0 pont pont pont

Kedves Érdeklődő!
Utóbbit csak annyival egészíteném ki, hogy az arányosítást követően van 40 % amit Ön fizet. Ha év közben egy kifizetőtől pénzforgalmilag több mint 3 millió forintot kapott, akkor a 3 millió forint feletti rész után fizet 40 %-ot a kifizető. Amennyiben külföldre számláz, akkor a megkapott bevétel 71,42 %-a után fizet Ön 40 %-ot, pontosabban a három millió forint feletti rész után.
Mart László

1 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ