Adatkezelési hozzájárulási nyilatkozatok

Sziasztok!

Egyéni vállalkozóként egy magánszeméllyel kötöttünk vállalkozási szerződést honlapkészítésre. A magánszemély egy zenekar tagja, neve legyen X. A számlát nem ennek a magánszemélynek kellett kiállítanom, hanem egy művelődési háznak (a továbbiakban: Y), mivel ők támogatták a zenekart ezzel a honlapkészítéssel. A pénzt készpénzben fizették ki, de én már nem a művelődési háztól kaptam, hanem egy magánszemélytől, aki a zenekar tagja, de nem az akivel a szerződést kötöttük, hanem a zenekar egy másik tagja, a neve legyen Z. Akivel kötöttem a vállalkozási szerződést (X), azzal aláírattam egy adatkezelési hozzájárulási nyilatkozatot, mivel a személyes adatait felhasználtam a szerződésírásnál.

1. kérdésem: Ez így mennyire van rendben?

2. kérdésem: A művelődési házzal (Y) alá kell íratnom adatkezelési hozzájárulási nyilatkozatot, mivel az ő részére állítottam ki a számlát és azt több évig meg kell őriznem?

3. kérdésem: Az a magánszemély (Z), aki a pénzt hozta, vele aláírattam egy bevételi pénztárbizonylatot. Kellett hozzá a neve, az aláírása és a szem. ig. száma. Emiatt vele is kell adatkezelési hozzájárulási nyilatkozatot aláíratnom?

Előre is köszönöm.

0 pont pont pont

1 válasz

4. kérdésem: A vállalkozási szerződésben csak X szerepel, Y és Z nem. Ez így rendben van?

1 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ