Küldöldi cég autóvásárlása Magyarországon

Tisztelt Konyvelok!
Az lenne a kerdesem, ha EU-s adoszammal rendelkezo kulfoldi ceg Magyarorszagon vasarol 7-9 szemelyes autot (AFA nelkul) akkor azt hasznalhatja e folyamatosan Magyarorszagon uzleti tevekenyseg celjabol? Minek kell a kulfoldi cegnek pontosan megfelelnie Magyarorszagon, hogy ezt meg tudja tenni?
(fioktelep,telephely)

0 pont pont pont

1 válasz

Kedves István!

Megkeresésének témája összetett, konkrét információk (tevékenység jellege, időtartama stb.) hiányában helytálló választ nem tudok, illetve nem kívánok adni. Vállalkozásom adatlapján szereplő elérhetőség bármelyikén szívesen állok rendelkezésére.

Néhány általános információ:

– Külföldi Mo. területén gazdasági célú letelepedés keretében és letelepedés nélkül is végezhet tevékenységet, a feltételrendszerek különbözőek.

– A belföldi és a külföldi hatósági engedéllyel és jelzéssel ellátott járművekkel kapcsolatos információkat a 326/2011. (XII. 28.) Korm. Rendelet és a Kkt. idevonatkozó rendelkezései tartalmazzák.Üdvözlettel,
Gondár Ildikó
Kék-Donau Consulting Kft

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ