Díjbekérők

Sziasztok!

Szeretnék egy honlapot készíteni, ahol bárki regisztráció nélkül készíthet díjbekérőket. Ilyet szabad? Számlázó készítése jogi és felelősségvállalás szempontjából túl macerás lenne, de a díjbekérő az talán nem, mert ilyen hivatalosan talán nem is létezik, tehát így formai követelménye sincs stb. Mit szóltok ehhez?

Előre is köszönöm.

0 pont pont pont

1 válasz

Kedves Dániel,

Igaz, hogy nem minősül számlának a díjbekérő, de ha nem tud számla kiállítást is kezelni a rendszered, akkor nem biztos, hogy csábító lesz az emberek számára.

Billingo, Számlázz.hu tudja kezelni a díjbekérőt. Ráadásul számlát is tudnak kiállítani ezekben a rendszerekben és nyomonkövetheted a díjbekérőd és a számládat is. És alap esetben ingyenes mindenkinek regisztráció után. A jövő pedig, hogy minden számlát jelenteni kell a NAV felé (ok díjbekérőt nem), de minek használjon az ember másik oldalt, ha díjbekérő után így is úgy is ki kell állítani a számlát és ezen ingyenes oldalakon egy helyen meg tud oldani mindent az ember?

Nem akartalak lelombozni, de ha fejlesztesz, muszáj leszel gondolkodni a számla kiállítás lehetőségében is és el kerülhetetlen lesz a regisztráció.

2 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ