Régebbi bevallás visszakeresése - hol/hogyan?

Sziasztok! Valaki meg tudja mondani, hogy pontosan hol tudom megnézni egy régi vállalkozásom 2010. és 2011. évi nettó bevételét?
Vagy bármi helyet, ahol találok olyan adatot, amit fel tudok használni az akkori évek iparűzési adó bevallásához? (tudom, kis késében...)
Az akkori adószámom már megszűnt, de még megvan...legalább az :)
Előre is nagyon köszi!!!

0 pont pont pont

3 válasz

Amennyiben régi vállalkozásodhoz rendelkezel ügyfélkapuval, akkor a www.magyarorszag.hu-n keresztül: EBEV szolgáltatások - utána beküldött dokumentumok - időszak kiválasztása - adott bevallás (29-es) dokumentum lekérése, ebben benne kell legyen az árbevétel.
Ha ez nem működik, és mérlegbeadás köteles gazdasági társaságról van szó, a mérlegek pedig rendben közzé lettek téve, itt lehet megnézni őket: http://e-beszamolo.im.gov.hu/

1 pont pont pont
  • +1  Mert ha lenne adatom, akkor tényleg ott lenne :)
    2015.08.12. Molnár Alexandra

Egyéni vállalkozásom volt, így a B verzió sajnos nem működik...
Az első megoldással az a baj, hogy idáig én is eljutottam, de mivel az akkori adószámom már megszűnt, ezért az ahhoz tartozó adatokat nem tudom leszedni.
A saját adóazonosító jelemhez tartozó adatok közt pedig csak 1 db szja bevallást találtam, amiben nincsenek benne azok az adatok (legalábbis nem jöttem rá, hogy mit használhatok fel belőle), ami alapján ki tudnám tölteni a bevallásom ( 2010-es IPA utólag; mint kiderült, a 2011-re nincs szükségem)

0 pont pont pont

Egyéni vállalkozóként az SZJA bevallásban találja meg a vállalkozás bevételeinek adatait is. Ez adott esetben a 1053 és a 1153 bevallás. Az ügyfélkapun nem az adószámra kell lekérni a bevallásokat, hanem az adóazonósítójelre, mivel az SZJA bevallásokat a magánszemélyhez rendeli a NAV. Ha nem talál ilyen bevallást, akkor előfordulhat, hogy ez sem lett benyújtva. A szükséges adatokat a 13-as lapokon lehet megtalálni, ha ilyen nincs a bevallásban, akkor a vállalkozásról nem lett benyújtva bevallás.

0 pont pont pont
  • -1  egy szót sem érteni abból, ami a válasz
    2017.09.07. ubi
  • +1  Közben megtaláltam, így oldottam meg. Köszönöm
    2015.08.12. Molnár Alexandra

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ