Webshop és Print on Demand szolgáltatás

Szép napot.
Szeretnék egy vállalkozást, vagy nem is tudom igazából, hogy hogyan működik. Vannak az interneten olyan külföldi székhelyű weboldalak, ahol az ember saját elképzelésű tárgyakat készíthet. Pl. képek, cipők, táskák, póló stb... Ezekhez hol tartozik saját webshop, hol nem.
Én szeretnék készíteni pár tervet, amiket ha feltöltök a weboldalra, azonnal láthatóvá válnak, tehát meg lehet rendelni, de ezek a cégek konkrétan külföldön értékesítenek, Amerika stb. világszerte. És a gyártócég vállalja a kivitelezést és a legyártást, majd a szállítást, én csak konkrétan a művészi értéket, a szellemi munkát adom egy-egy tárgyhoz, és ezért én konkrétan jutalékot kaphatok. Ezt minden weboldal, külön-külön állítja be. Én mivel magyar állampolgár vagyok, ezért nem tudom, hogy rám milyen jogszabályok vonatkoznak adózás és egyéb szempontból. Hogy nekem mit és hova, mert nagyon szeretném ezt csinálni, és úgy érzem, működne, de nem tudok hogyan hozzákezdni. De mivel ezek az árak a magyar piacon ugye jóval drágábbnak tűnnek, ezért inkább külföldi piacot, fölég az amerikai régiót céloznám meg, mivel ezek a gyártók Kanada és Amerika területén gyártanak.
Tudna nekem valaki segíteni?

0 pont pont pont

1 válasz

Ajánlom, keressen fel egy könyvelőt, vagy adótanácsadót, mert a kérdés bonyolultságára tekintettel, igy itt nem fog kielégítő választ kapni.

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ