PayPal számlázása

Sziasztok!

PayPal számlázásával és "legalizálásával" kapcsolatban lenne kérdésem. Tehát egy online játékot üzemeltetnék, amelyen virtuális tárgyakat, virtuális kreditet lehet vásárolni PayPal, illetve emelt díjas SMS segítségével. Lehetséges hónap végén egy "nagy" számlát kiállítani a havi összesített PayPal bevételről, hogy magyar bankszámlára utalható legyen? Illetve, ha jól informálódtam, akkor számlát is csak kérésre kell kiállítani, egyébként elég a PayPal által kiküldött "bizonylat". Tehát mi lenne ennek a pontos folyamata mondjuk 800.000 forinttal a PayPal számlán? Mellékállásban egyéni vállalkozóként kívánom ezt csinálni, kell valamire figyelni ilyenkor jövedelmek szempontjából?

0 pont pont pont

2 válasz

Kedves kérdező!

A Paypal-ra érkező összegekről valóban nem kell külön számlát kiállítania. Elegendő csak a havi összesítőt megőriznie. Amugya PAypal-ra érkező tételeket ugyanugy megkapja a bankszámlájára is!

V.András

1 pont pont pont

Ha be van állitva bankszámla akkor arra megy pár napon belül automatukisan ha nincs át lehet vezetni,számlát kell kiállitani nyugtát nem lehet minden egyes ügyletről.

1 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ