Vállalkozás indítása

Tisztelt Könyvelők!

Terveim szerint fűszer- és gyógynövény-kereskedelemmel szeretnék foglalkozni. Elsősorban piaci árusítás lenne a fő csatorna, majd éttermekkel is szeretnék kapcsolatba lépni. A kérdésem az lenne, hogy milyen képesítéssel végezhető a fenti tevékenység? A Kormányablakban azt a választ kaptam, hogy bármilyen kereskedelmi végzettséggel. Jelenleg a képesítéseim között szerepel a Látszerész és fotócikk-kereskedő, mely okmány megszerzésekor kereskedelmi modulokat is teljesítettem. Ez megfelelő lenne a vállalkozóvá válásomhoz? A Kormányablakban azt válaszolták, hogy ez a végzettség nem szerepel a listájukban, így konkrét választ nem tudnak adni. Nagyon köszönöm a segítséget!

0 pont pont pont

2 válasz

Kedves Nóra,

Kereskedelmi végzettség szükséges az Ön által említett árusításhoz.

További felemrülő kérdésekkel kapcsolatosan keressen miket bizalommal.

Köszönettel:
Spányik Könyvelőiroda

1 pont pont pont

Ez azt jelenti, hogy a Látszerész és fotocikk kereskedő végzettség is megfelelő a febt említett tevékenységhez? Amennyiben igen, abban az esetben mindenképpen szeretnék személyes konzultációt kérni! Köszönöm válaszát!

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ