Adóbevallás

04.06-án jóváhagytam és elfogadtam a NAV által a 19SZJA elkészített adóbevallás tervezetet, és 04.07-én az önellenőrzés szerkesztésbe léptem bele, de nem írtam be semmit és töröltem végül ezt a szerkesztőt. Akkor töröltem ezzel a 04.06-án beadott adóbevallást is? Újra be kell adni?

0 pont pont pont

3 válasz

Ez van:

Ha a "Módosítás, kiegészítés" gombra kattint, az azt jelenti, hogy nem tekinti teljesnek a NAV által készített tervezetet. Ebben az esetben a módosított adóbevallási tervezetét be kell küldenie ahhoz, hogy érvényes adóbevallása legyen.

1 pont pont pont

én is így jártam... azt hittem csak a módosításból lépek ki a törléssel, erre törölte az egész adóbevallásomat :( nem kérni a NAV-tól, hogy újra küldjék ki ügyfélkapura? Nem sok kedvem van bepötyögni mindent kézzel :(

0 pont pont pont

Beküldte a bevallását, de másnap önellenőrizni akarta, és újra beküldeni. Az alap bevallás bement, azt a felületről NEM LEHET törölni!!!
Az önellenőrzés eltűnik, ha nem jól jelölt dolgokat, de az alap bevallás (elvileg, 99,9%-ig biztos vagyok benne), nem törölhető!
Direkt megnéztem most a saját bevallásomat, amit elküldtem, és már meg is kaptam az adómat, hogy ha belépek, akkor nincs "Módosítás, kiegészítés" gomb, viszont, ha önellenőrizni akarnék, akkor meg tudnám tenni, de most épp nem akarok. ;)

Kedves Niki, ha visszolvas még későbbiekben, és gondolja, keressen meg privátban, jövő héten ránézek az Ön közreműködésével a felelületen, hogy eltűnt-e az alap bevallás. A megnézés ingyenes, ha további segítség kell, akkor egyeztetünk. ;)

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ