Webes ügysegéd

Sziasztok,

A segítségeteket szeretném kérni, hogy ha a Webes ügysegédben szeretnék regisztrálni, mint másodállású egyéni vállalkozó, tételes költségelszámolásra, akkor az adózási adatoknál melyik sort kéne választanom?

Köszönöm előre is a segítségeteket,
Ákos

1 pont pont pont

4 válasz

Kedves Lérdező!

Ebben az esetben az Egyéni vállalkozási részt kell kiválasztania.

András

0 pont pont pont

Kedves Kérdező!

Az adózási adatoknál először el kellene dönteni, hogy alanyi mentes vagy áfás akar lenni utána lehet bejelölni, hogy melyiket választja. Mindkét esetben lehet költségelszámolást alkalmazni, csak a KATA választásnál nincs tételes költségelszámolás.

0 pont pont pont

Köszönöm a válaszaikat. Úgy gondolom, hogy az áfást választanám, de továbbra is bárhogy nézem a listát, egyik mondat sem felel meg az én értelmezésemben a tételes ktgelszámolásnak. Esetleg meg tudnák mondani, hogy konkrétan melyik az a mondat? Megpróbálom ideszúrni a listát: https://drive.google.com/file/d/1uB7a0emku3G5YYQMEnZQUCanFiH33RHd/view?usp=sharing

Előre is köszönöm a segítségüket!

0 pont pont pont

Áfa az általános szabályok szerint teszi,ev jövedelmének az adózása -az szja nem az áfa - lehet tételes költség elszámolás vagy általány adó ,szerintem erre gondol.

0 pont pont pont

Az Ön válasza

A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ